Sunkios būklės merginą pristatę į ligoninę gydytojai šiuo metu daro viską, kad pavyktų išsaugoti jos gyvybę, rašoma ria.ru. K. Puntus aptikta apie 4 valandą ryto netoliese restorano. Ją aptikęs kelininkas žurnalistams pasakojo, kad iš pradžių išgirdo merginos verksmą, o priėjęs arčiau išvydo gatvėje gulinčią manekenę be drabužių.

Iš pradžių jis bandė padėti jai atsistoti, tačiau tuomet pamatė, jog sunkiai sužeista koja ir ji negali paeiti. Tuomet iškvietė greitosios medicinos pagalbos medikus, kurie Kseniją ir pristatė į ligoninę.

Žiniasklaidoje teigiama, kad modelis K. Puntus iškrito iš Maskvos centre esančio daugiabučio buto. Šiuo metu manoma, kad ji lankėsi svečiuose pas garsiojo režisieriaus Nikitos Michalkovo anūką Andrejų Bakovą. Butas, kuriame lankėsi modelis, priklauso N. Michalkovo šeimai.

Remiantis pirminiais duomenimis, K. Puntus iškrito iš buto, esančio trečiame namo aukšte.

Žinomas modelis Rusijoje dirbo su garsiais prekių ženklais, neretai buvo matoma ir žurnalų puslapiuose, todėl ši nelaimė sukrėtė ir jos gerbėjus bei sekėjus socialiniuose tinkluose, kurie šiuo metu stengiasi suprasti, kas įvyko. Daugiau informacijos kol kas neskelbiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)