Ištikimiausi O. Pikul gerbėjai žino, kad jau kelerius metus žinoma moteris savo didžiąją dalį laiko skyrė grožio verslui, o ne scenai. Ilgą laiką makiažo mokymus vedusi ir profesionalų įvaizdį klientėms kūrusi Oksana galiausiai nusprendė atsidaryti savo vardo grožio saloną.

Moteris ne kartą minėjo, kad šis žingsnis yra jos sena svajonė, kuriai, akivaizdu, buvo lemta išsipildyti. Simboliška, kad būtent penktadienį Oksana švenčia savo gimtadienį, tad progų džiaugtis yra daugiau nei viena.

„Kadaise mano vyrui tie makiažai atrodė tik nerimtas mano hobis, bet aš jo neapleidau, metai iš metų dirbau, tobulinausi, ir šiemet gavau geriausios Lietuvos vizažistės titulą“, – kiek anksčiau DELFI yra prisipažinusi Oksana.

Lengva pastebėti, kad O. Pikul grožio namuose daug dėmesio skirta interjerui, kuris išsiskiria prabangiomis detalėmis. Dizaine vyrauja balta ir aukso spalvos, kurias papildo ryškesnių atspalvių baldai, užuolaidos. Akį traukia ir pakabinami šviestuvai, paveikslai.

„Neslėpsiu – sukurti savo verslą Lietuvoje tikrai nelengva, aš net į verslo valdymo kursus užsirašiau, – sakė Oksana ir patikino susidūrusi su labai nemaloniais stereotipais įrenginėjant patalpas. – Darbininkai galvojo – kodėl čia aš tavęs, šviesiaplaukės moters, turiu klausyti. Nesvarbu, jog tu samdai tą darbuotoją ir moki pinigus, bet tarsi ne, nieko čia negalima padaryti. Pareidavau namo ir galvodavau – čia rimtai? Taigi aš moku pinigus, aš užsakovė, šitaip neturėtų būti.“

Oksanos makiažas įprastai kainuoja nuo 60 iki pusantro tūkstančio eurų, o tam, kad papuoštų nuotaką, ji skrenda ir į tolimiausias šalis.

Daugiau nei šimto kvadratinių metrų salonas yra įsikūręs netoli sostinės širdies.

„Man pasisekė, kad esu žinoma – todėl pavyko gauti gerų nuolaidų baldams, plytelėms, šviestuvams, tačiau remontui numatytas biudžetas jau viršytas dvigubai, todėl reiks ne vienerių ir net ne penkerių metų darbo, kad šis salonas atsipirktų“, – sakė Oksana.

Pasižvalgykite po O. Pikul grožio namus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (465)