Iš atostogų JAV grįžęs V. Bareikis su I. Stonkuviene užfiksuotas DELFI skaitytojo nuotraukose. Redakciją pasiekusiame laiške nurodoma, kad Vilniaus oro uoste pastebėti daugeliui atpažįstami keleiviai namo parskrido iš Frankfurto.

Penktadienį, šiek tiek po vidurnakčio, I. Stonkuvienė ir V. Bareikis, liudininko teigimu, atrodė linksmai nusiteikę. Pirmiausiai pagrindinėje atvykimo salėje pasirodė TV laidų vedėja, po kurio laiko joje pastebėtas ir dainininkas.

Išeiti į lietingą orą pro išėjimą jiedu esą neskubėjo. DELFI skaitytojas teigė, kad pirmiausiai jie stabtelėjo šalia savo lagaminų salėje ir, po trumpo skambučio, liftu pakilo į antrą aukštą, kur jų jau laukė automobilis. Pasak liudininko, į „Škodą“ įsėdę I. Stonkuvienė ir V. Bareikis oro uostą paliko drauge.

Socialiniuose tinkluose aktyvi I. Stonkuvienė penktadienį savo gerbėjams atskleidė, kad jos ir V. Bareikio kelionė Los Andžele skaičiuoja paskutines akimirkas. Netrukus po to žinoma moteris dalijosi akimirkomis iš oro uosto Vokietijoje, iš kurio galiausiai grįžo į Lietuvą.

Primename, kad būtent sausio 10-ąją V. Bareikis savo feisbuko anketoje atnaujino santykių statusą. Skyrybas su Jurga Šeduikyte išgyvenęs žinomas vyras viešai pareiškė nuo šiol esantis poroje, tačiau kas užėmė jo širdį nekomentavo nei socialinėje erdvėje, nei žiniasklaidoje. DELFI bandė susisiekti su dainininku, tačiau nesėkmingai.

Nepaisant to, jau kuris laikas pramogų verslo užkulisiuose netyla kalbos, kad V. Bareikis ir I. Stonkuvienė yra daugiau nei draugai. Tokius gandus pastiprino ne tik bendra kelionė į JAV, bet ir viešinamos nuotraukos.

Vienoje naujausių fotografijų, kuria pasidalino V. Bareikis instagrame, dainininkas pozuoja apsikabinęs TV laidų vedėją ir ją bučiuoja į skruostą. Tokį įrašą muzikantas papildė širdelės simboliu.

Be to, Indrė buvo pastebėta Vido koncerte ir organizuotame fanų susitikime muzikanto namuose. Garsus dainininkas taip pat neliko skolingas – jis tapo I. Stonkuvienės svečiu „Moterų pasaulyje“ renginyje.

DELFI jau ne pirmą kartą sulaukia fotografijų ir informacijos šia tema. Kiek anksčiau redakciją buvo pasiekusios dvi nuotraukos, kuriose taip pat buvo užfiksuota I. Stonkuvienė su V. Bareikiu.

Minimi kadrai įamžinti dar prieš atostogas Los Andžele. Įžymybės tuomet kartu stebėjo vaikišką koncertą „Tilidūda“ Vilniuje ir sėdėjo vienas šalia kito. Kitų salėje buvusių žiūrovų teigimu, iš renginio jiedu išėjo drauge.

Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis

DELFI primena, kad I. Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar birželį, o V. Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja J. Šeduikyte, pripažino gruodžio 13 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (605)