Kaip skelbia eurovision.tv, Nyderlandų transliuotojo AVROTROS vykdomasis vadovas ir atrankos komisijos narys Ericas vam Stade patvirtino, kad J. Macrooy buvo akylai stebimas jau kurį laiką. „Jo atlikta daina mus sujaudino. Esame labai laimingi, kad Jeangu kartu su mumis leisis į šią nuostabią kelionę", – teigia E. van Stade.

Jeangu taip pat labai džiaugiasi žinia: „Man didžiulė garbė. Tai svajonės išsipildymas ir vienas gražiausių man gyvenime nutikusių dalykų. Kartu su savo komanda padarysiu viską, kad Nyderlandai mumis didžiuotųsi. Pirmyn!".

J. Macroouy gimė 1993 metais Surinamo valstybės sostinėje Paramaribe. Jo muzikinė kelionė prasidėjo, kai berniukas tryliktojo gimtadienio proga iš tėvų gavo gitarą. Kartu su broliu dvyniu Xillanu įkūrė duetą.

Jeangu muzikinės ambicijos netrukus pranoko tėvynės scenas ir 2014 metais jis persikėlė gyventi į Nyderlandus. Ten jis susipažino su prodiuseriu ir kompozitoriumi Perquisite, kuris jį pakvietė bendradarbiauti su „Unexpected Records".

Nuo tos akimirkos Jeangu karjera Nyderlandų muzikos industrijoje įgavo pagreitį, jis pasirodė ne viename šalies festivalyje, jį dažnai galima išvysti šalies televizijos laidose, vaikinas buvo nominuotas šalies „Grammy" analogui – „Edison" apdovanojimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)