Penktadienį vaikinų grupė iš Kauno pristatė savo naujausią kūrinį, pavadinimu „Šaukštai po pietų“.

Įspėjame, kad dainoje vartojami necenzūriniai žodžiai:

Pas mane tau šiukšle jau nebėra vietos,
Po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčio ir pagiežos,
Šliužas tu, per gerai tau būtų driežas,
Nesislink, šitas pokalbis bus viešas,
S***, prisiekiu, ant savo tėvo kapo,
Bachūrų temoj tavęs neliks nei kvapo,
Turėk tu vieną žvairį bet nebeturi draugų,
Nedrįsk daugiau savęs vadint tikru,
Tavim niekuo kitu labiausiai pasitikėjau iš visų,
Nebeturi teisės į raides ant savo nicko dvi pirmas, nors turėjai iš pradžių
“, – tokie žodžiai skamba grupės dainoje.

Dar praėjusių metų rudenį skirtingais keliais pasukę K. Mescino ir R. Daškevičius kurį laiką apie savo išsiskyrimo priežastis nekalbėjo, kol galiausiai jiedu paviešino atvirą laišką, kuriame prakalbo apie judviejų skyrybas.

Netrukus po to ėmė sklisti kalbos, kad neseniai su Remiu išsiskyrusi mergina užmezgė santykius su jo geriausiu draugu D. Ježeriu-OG Version.

Tokius gandus pastiprino ir internautų spėlionės, kad galbūt K. Meschino su atlikėju OG Version išvyko į bendrą kelionę Palangoje.

Galiausiai anonimai ėmė ir parašė, kaip manoma, vienai iš buvusio K. Meschino vaikino Remio giminaičių. Moteris teigė, kad Karolina santykius su R. Daškevičiaus draugu užmezgė dar jiems esant santykiuose – neva mergina buvo neištikima.

Akyliausi merginos sekėjai ėmė tyrinėti kiekvieną naujausią jos įrašą, nuotrauką ar vaizdo medžiagą – bet ką, už ko būtų galima užsikabinti ir įrodyti, kad Karolina iš tiesų laiką leidžia su savo buvusio vaikino bičiuliu. Dėmesio centre atsidūrė net šaukštas, kurio atspindyje internautai neva įžvelgė OG Version veidą. Imta svarstyti, kad galbūt todėl naujausioji „Flying Saucer Gang“ daina vadinasi „Šaukštai po pietų“.

DELFI taip pat pasiekė ne vienas skaitytojo laiškas su jau minėta informacija.

Po kelias dienas vykusios dramos ir jos asmeninių santykių aptarinėjimo, K. Meschino DELFI sutiko atvirai papasakoti, kas nutiko iš tiesų. Mergina patvirtino, kad ji ir Dominykas yra pora, tačiau neigė, kad su juo ėmė susitikinėti dar esant santykiuose su Remiu.

Daug neigiamo dėmesio sulaukusi K. Meschino kuriam laikui buvo dingusi iš instagramo, tačiau sausio 8 d. ir vėl grįžo į viešumą su kandžia žinute kenkėjams: „Pragaras yra tuščias ir visi velniai – čia“. Savo įrašą Karolina papildė grotažyme #ašgrįžau.

Primename, kad reperis OG Version, nors ir turi solinių kūrinių, dažnai koncertuodavo kartu su „Flying Saucer Gang“, kurios lyderiu laikomas R. Daškevičius-Remis. Vaikinai ne tik bendrai pasirodydavo scenoje, bet ir buvo labai artimi draugai.

Dėl kilusio skandalo atlikėjas OG Version nebekoncertuos su „Flying Saucer Gang“ vaikinais. Tą DELFI patvirtino grupės vadybininkas. Daugiau apie tai galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)