DELFI vakar pranešė, kad nuo sausio 15 d. užveria duris „Trasalio“ viešbučio kompleksas. Buvęs komplekso vadovas Justinas Jasukaitis teigė, kad klientams, kurie turėjo išsipirkę paslaugas, pinigai jau grąžinti.

Tarpininkai, kurie pardavė kelialapius, ragina išlikti ramiems.

„Apie viešbučio uždarymą sužinojome tik šį trečiadienį – iki jo likus 7 dienoms. „Trasalio“ valdytojų sprendimas taip skubotai nutraukti veiklą buvo netikėtas, tačiau mes esame pasiruošę ir tokioms situacijoms.

Visi pirkę kelialapius per mūsų platformą atgaus pinigus arba galės pasirinkti poilsį kitame viešbutyje. Žmonės patys galės pasirinkti, kuris būdas jiems priimtinesnis. Pirmiausia paskambinome pirkėjams, kurie jau rezervavo kambarius minėtame viešbutyje, kad galėtume jiems pasiūlyti alternatyvą“, – sakė bendrovės „NoriuNoriuNoriu“ direktorius Karolis Kurpis.

Teigiama, kad visi kiti, kurie pirko į „Trasalį“ kelialapius per šią platformą gavo bendrovės žinią elektroniniu paštu ir SMS žinute. Pirkėjams atsakant į laišką reikia nurodyti savo kelialapio numerį, mokėtojo vardą, pavardę ir išsakyti pageidavimą ar norėtų pakeisti kelialapį į poilsį kitame viešbutyje, ar susigrąžinti pinigus. Per šią platformą kelialapius į „Trasalį“ šiuo metu yra įsigiję ir nepanaudoję apie 1000 žmonių.

Pranešime spaudai taip pat teigiama, kad kelialapių platforma klientams grąžins pinigus savo iniciatyva ir iš savo resursų, nors už tai juridiškai pirmiausia yra atsakingas paslaugos teikėjas.

DELFI primena, kad vakar J. Jasiukaitis pasakojo, jog viešbutį nusipirko nauji savininkai ir nusprendė pakeisti veiklos pobūdį. Kokia tiksliai veikla bus užsiimama, turėtų paaiškėti kitą savaitę, naujiesiems savininkams išplatinus pranešimą spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)