„Verkiu graudžiomis ašaromis, mano feisbuką kažkas pavogė“, – instagrame savo beveik 10 tūkst. sekėjų pranešė Donata.

„Viskas. Nieko nebėra. Nei puslapio, nei manęs, nei „Messenger“. Visų atsiprašau, jeigu kas pagalvojate, kad aš jus užblokavau – tai tikrai ne. Aš niekada neblokuoju žmonių. Bandau visą šį reikalą sutvarkyti ir labai tikėkimės, kad aš atgausiu šį puslapį. Jeigu ne, verksiu, nes, na, klausykite, kaip nusigyvenome – visas gyvenimas socialinėje medijoje. Bet ką daryti? Žodžiu, laikome kumščius, tikėkimės man pavyks“, – tęsė ji.

DELFI susisiekus su D. Virbilaite, ši neslėpė, kad situacija nėra maloni, tačiau tikisi savo profilį atgauti iki savaitgalio.

„Matyt, kažkas užreportavo (pranešė kaip netinkamą). Tokie įtarimai žmonių, kurie man padeda susigrąžinti profilį. Kreipiausi į profesionalus“, – pasakojo pašnekovė.

„Nesuprantu žmonių. Jeigu man kas nors nepatinka – tiesiog neinu ir nežiūriu. Matyt, kažkam trukdau“, – svarstė ji.

Nepaisant to, Donata nepraranda vilties, nes jau matė gerų pavyzdžių.

„Juk net mūsų A lygio žinomiems žmonėms pavyko atgauti, tad tikiuosi, kad pavyks ir man“, – šyptelėjo ji.


Netrukus po to D. Virbilaitė instagrame pasidalijo platesne žinute, kas nutiko su jos kita socialinio tinklo anketa.

„Trumpai mano trumpa istorija. Tikrai nesijaučiu kažkokio kalibro žvaigždė, nevadinu savęs žinomu žmogumi, tiesiog dirbu mėgstamą darbą ir mėgaujuosi gyvenimu! Kartais užsidedu kaukes, kartais pasirodau be makiažo, kartais slėpiuosi po antklode, o kartais užsimetu labai aptemptą suknelę ir lipu į sceną suvaidinti dar vienos dainos teatrą.

Nežinau kam ir dėl ko užkliuvau, bet šiuo metu nebeturiu savo socialinės paskyros feisbuke. Nebeliko nei mano dainuojančių vaikučių šypsenų, nei mano šauniausių 6000+ fanų, kurie seka mano išprotėjusią kelionę, nei mano asmeninių akimirkų ir šventiškų šėlionių su draugais.

Tikiu, kad tai laikina ir sugrįš, bet tik stebiuosi, jog tokie dalykai vyksta. Na taip, aš gal ir mėgtu pasireikšti, išryškėti, noriu, kad mane pastebėtų ar išgirstų, bet aš nesibraunu į tavo namus ir neliepiu manęs mylėti ar nekęsti. Tad jei kažkur užkliuvo akis už tavęs nežavinčio, kažkuo erzinančio ar tiesiog nemėgstamo asmens, būk geras – neskųsk. Tiesiog išjunk!“ – brūkštelėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)