Neseniai A. Voločkiva paskelbė savo nuotrauką, kurioje ji su maudymosi kostiumėliu ir aukštakulnėmis basutėmis stovi besileidžiančios saulės fone. Žvaigždė nuotrauką užtamsino, tačiau gerbėjai su „Fotoshop" programėlės pagalba sugebėjo nušviesinti kadrą – jame šalia balerinos išryškėjo vyriškis su šortais ir marškinėliais.

A. Voločkovos gerbėjai svarstė, jog toks paprastas vyrukas garsenybei būtų per prastas, ir spėliojo, kad ko gero jis jos asistentas, o ne širdies draugas.

Anastasijos Voločkovos gyvenimo akimirka

„Jis jai per paprastas", „Pernelyg paprastas prašmatniajai Nastiai", „Nieko ypatingo" – rašo balerinos gerbėjai. Pati Anastasija labai greit pašalino šią nuotrauką ir vietoj jos įkėlė kitą, kurioje ji toje pačioje vietoje stovi viena.

Ir nors anksčiau A. Voločkova mėgo girtis pergalėmis meilės fronte ir puikuotis brangiomis gerbėjų dovanomis, šį draugą ji akylai saugo nuo viešumos. Pasak balerinos, jos išrinktasis – verslininkas, jiedu susitikinėja jau apie metus, ir būdami kartu niekada nenuobodžiauja.

Anksčiau Anastasija Voločkova buvo ištekėjusi už verslininko Igorio Vdovino, jiems gimė dukra Ariadna. Taip pat buvo kalbama, kad baleriną siejo romantiški santykiai su oligarchu Suleimanu Kerimovu ir dainininku Nikolajumi Baskovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)