Pirmadienį jis pristatė savo naują išvaizdą ir atskleidė, kad dabar yra transseksuali moteris.

Rodrigo Alvesas pasirodė TV pokalbių laidoje ir atvirai papasakojo, kaip jo slaptas noras tapti moterimi galėjo kainuoti gyvybę.

36-erių metų vyras sakė: „Aš turėjau susitikti su psichologu, bet vietoj to aš savavališkai vartojau hormonus. Kartą buvau renginyje, kur gėriau, o kitas dalykas, kurį atsimenu, atsidūriau ligoninėje“.

Rodrigo, kuris dabar vadinamas Roddy vardu ir tris mėnesius slapta gyvena kaip moteris, perspėjo kitus nedaryti to, ką padarė.

„Aš pradėjau savarankiškai gydytis, o tai labai neteisinga. - paaiškino ji. - Taigi visi namuose, kurie patiria lyties disforinį sutrikimą, tegu nesiima vaistų ir eina pas gydytoją.“

„Aš gyvenu Anglijoje, bet aš čia nesiryžtu gydytis. Aš tai darau užsienyje, nes čia nėra daug žmonių, kurie tai išmano,“ - sakė Roddy vardą pasirinkęs Rodrigo.

Roddy, visame pasaulyje išgarsėjęs dėl priklausomybės nuo chirurgijos, kai operacijoms išleido 600 000 svarų sterlingų, kad pakeistų savo išvaizdą, pridūrė: „Aš stengiausi būti vyriškas, bet man nepavyko, nes nebuvau laimingas. Aš atlikau tas plastines operacijas, nes iš tikrųjų norėjau būti moterimi. Turiu lytinės tapatybės disforiją, kurią gydau“.


Roddy tęsė: „Apgailestauju, kad turiu chirurgų suformuotą pilvo presą ir rankas, norėčiau, kad tomis dienomis būčiau gavęs pagalbos iš psichiatro ir žmonių, kurie būtų pagelbėję toje kelionėje. Aš neturiu abejonių, kad esu moteris. Aš vis dar planuoju plastines operacijas, man bus padidintos krūtys, atlikta balso operacija, taigi turėsiu moteriškesnį balsą ir per metus man bus atlikta lyties keitimo operacija.“

Pastaruoju metu Roddy buvo pašalinti keturi šonkauliai, kad ji taptų panašesnė į moterį.

Tuo metu žvaigždė buvo sakiusi, kad ji nori atlikti operaciją, kad galėtų „įtilpti į savo megztuką“, ir atsiprašė bendražygių dėl „melo metai iš metų“.

Ji paaiškino: „Tai tikrasis aš, apgailestauju, kad per septynerius metus kalbėjau su jumis ir melavau“.

Sekmadienį Roddy sakė „The Mirror“, kad buvo nuostabu pasidalinti naujienomis: „Aš esu žinoma kaip Kenas, tačiau viduje visada jaučiausi kaip Barbė“.

Roddy, kuri dabar naudoja įvardžius „ji“ ir „jos“, turėjo hormonų injekcijų, kad pasiektų moteriškus klubus, ir dabar nešioja D dydžio liemenėlę.

Žvaigždė sako, kad dabar jos kūnas atitinka jos mintis, kitais metais pereis prie lyties pakeitimo operacijos.

Tai reiškia, kad Roddy gaus silikono krūtų implantus,veido feminizacijos operaciją, Adomo obuolių pašalinimą, pakeistą žandikaulio liniją ir smakro modifikavimą, taip pat bus pašalinta varpa ir sėklides.

„Aš myliu visa tai, kas darosi su manimi - einu pas kirpėjus ir gražinuosi nagus, antakius ir blakstienas. Perku sukneles ir aukštakulnius bei vilkiu seksualų apatinį trikotažą “, - pasakojo dabar Londone gyvenanti Roddy.

„Aš norėčiau būti žinoma dėl savo gyvenimo istorijos ir savo valios bei ryžto pakeisti savo išvaizdą atlikdama 72 plastines operacijas ir būti gerbiama už tai. Jei būsiu toliau vadinama Ken Doll, aš nesulaukiu patikimumo ateityje“.

Roddy atskleidė, kad pastaruosius septynerius metus ji nuolatos laikosi dietos, kad galėtų atlaikyti 22 riebalų nusiurbimo procedūras, tačiau dabar nebejaučia poreikio tam.

Rodrigo Alveso pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)