23-ejų buvusiai dailiojo čiuožimo dievaitei iš Maskvos brangiai kainavo apsišaukėlės būrėjos paslaugos.

Ragana Olga prisistačiusi moteris iš rusės išviliojo 2 milijonus rublių (apie 30 tūkst. eurų) žadėdama savo burtais padėti susigrąžinti mylimąjį.

Rusijos žiniasklaida praneša, kad būrėją A. Sotnikova surado naršydama socialinius tinklus. Čiuožėja asmeniškai net nebuvo susitikusi su „ragana“ ir susirašinėjo trumposiomis žinutėmis. Nepaisant artimųjų perspėjimų, Sočio olimpinė čempionė pervedė moteriai solidžią sumą.

Galiausiai būrėja dingo kaip į vandenį, o buvęs širdies draugas pas A. Sotnikovą taip ir nesugrįžo.

Supratusi, kad buvo apgauta, sportininkė kreipėsi į policiją, kuri nustatė, jog tariamos žiniuonės pėdos ataušo Ukrainoje. Tiesa, pavyko sulaikyti du jos bendrininkus, tačiau savo pinigų A. Sotnikova neatgavo.

Kaip pažymi portalas newizv.ru, toks yra mokestis už kvailumą.

Primename, kad didžiausia A. Sotnikovos karjeros pergalė taip pat neapsiėjo be skandalo.

Ant Sočio ledo rusė sensacingai įveikė 2010 metų Vankuverio olimpinę čempionę iš Pietų Korėjos Kim Yu-Na.

Vėliau išsiaiškinta, jog vienas iš devynių teisėjų, skyrusių pergalę tuomet 17-metei žaidynių šeimininkei, praeityje buvo metams suspenduotas dėl bandymo surežisuoti varžybų baigtį, o kita teisėja – Rusijos čiuožimo federacijos vadovo žmona.

A. Sotnikovos šlovės valanda ilgai netruko – ją veikiai nukonkuravo viena už kitą jaunesnės naujos Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždutės kaip Julija Lipnickaja, Elizaveta Tuktamyševa, Jevgenija Medvedeva, Alina Zagitova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)