Aštuonių ekipų B grupėje tebepirmaujantys vilniečiai trečiadienį namuose aštuntojo turo mače 80:52 (21:14, 16:12, 19:12, 24:14) sutriuškino ketvirtojoje pozicijoje su keturiomis pergalėmis esančią Zagrebo "Cibona" (Kroatija) ekipą bei atsirevanšavo varžovams už pralaimėjimą (57:68) pirmojo rato mače išvykoje.

"Žaidėme gerai. Gynyboje tai buvo geriausias komandos mačas šiame sezone. Buvo kovojama dėl kiekvieno kamuolio",- spaudos konferencijoje po trečiadienio rungtynių kalbėjo Vilniaus "Lietuvos ryto" treneris Nevenas Spahija.

Pasak jo, nors ekipa ir pirmauja savo grupėje, išsilaikyti lyderio pozicijoje Eurolygos antrajame rate nebus lengva.

N.Spahijos teigimu, artimiausiomis dienomis komandą papildys naujas krepšininkas, kuris pakeis traumą patyrusį bei žaisti negalintį Harį Mujezinovičių.

Vilniečių komandos treneris teigė, jog žaidėjų Kalėdų proga laukia trys laisvos dienos, o jau kitą savaitę "Lietuvos rytas" žais Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) rungtynes.

"Aikštelėje buvo viena komanda - "Lietuvos rytas". Mes nežaidėme - vilniečiai visose situacijose buvo ir greitesni, ir geresni. Apie tai byloja ir rezultatas",- nusivylimo trečiadienio mačo baigtimi neslėpė Zagrebo "Cibona" klubo treneris Draženas Anzulovičius.

Jo tvirtinimu, norint sėkmingai rungtyniauti ULEB Eurolygoje, reikia vadovautis ne tik širdimi, bet ir protu.

Palygindamas abiejų ekipų pirmojo bei antrojo rato mačus, D.Anzulovičius buvo diplomatiškai santūrus. "Zagrebe "Lietuvos rytui" ne viskas pavyko puolime, todėl ir mačas buvo atkaklus",- tvirtino jis.

Devintojo turo ULEB Eurolygos B grupės rungtynes Vilniaus "Lietuvos rytas" sausio 4 dieną išvykoje žais su Milano "Armani Jeans" (Italija) komanda, kuriai namuose pralaimėjo 59:65.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją