Tačiau į KK2 laidą kreipėsi pilietiškai nusiteikęs žiūrovas, kuris atskleidė Seimo nario sūnaus Edvardo Jedinskij panelės tapatybę, rašoma LNK pranešime spaudai. Mergina, vardu Erika, tikra gražuolė, fitneso varžybų dalyvė. Tikrinant jos socialinių tinklų profilius, paaiškėjo, kad Seimo narys Z. Jedinskij galėjo meluoti apie vienkartinį pasinaudojimą Seimo viešbučiu. Mat pirmosios nuotraukos iš, kaip spėjama, Zbignev Jedinskij kambario, į „Instagram“ tinklą buvo įkeltos dar 2017 metais.

Kad „selfiukai“ daryti Seimo viešbutyje KK2 žurnalistams patvirtino Seimo nariai, mat nuotraukose matyti aplinka.

„Sienų spalva. Kai darė remontą (Seimo viešbutyje), tai dažė viena spalva. Baldus irgi pirko tokius pat. Man labai primena Seimo viešbutį“, – komentavo Seimo narys Bronislovas Matelis.

Pasak Seimo nario B. Matelio, už parlamentaro sūnaus Edvardo Jedinskij ir jo širdies draugės Erikos gyvenimą Seimo viešbutyje mokėjo visi mokesčių mokėtojai.

„Ponas Jedinskij arba buvo užmiršęs, arba tiesiog melavo, kad tame kambaryje nuolat nuo pat kadencijos pradžios gyveno sūnus su savo drauge. Visus tuos trejus metus mokesčių mokėtojai išlaikė tuos du jaunus žmones – mokėjo už jų gyvenimą, už komunalinius patarnavimus, jiems nereikėjo nuomos mokesčio mokėti“.

Seimo narys Zbignev Jedinskij, paklaustas apie sūnaus ir gražuolės Erikos nuolatinį gyvenimą Seimo viešbutyje, į klausimus neatsakinėjo. Vietoje to pats pradėjo filmuoti žurnalistus.

Išsamus KK2 tyrimas – šį antradienio vakarą, 19. 30 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)