Filadelfijos komanda pirmadienį 120:113 nugalėjo svečius iš Oklahomos. Jai tai buvo pirmoji pergalė po 4 pralaimėjimų iš eilės.

Net šeši nugalėtojų ekipos žaidėjai surinko dviženklį taškų skaičių, o rezultatyviausias buvo Joshas Richardsonas su 23 taškais.

Dar pirmajame kėlinyje „76ers“ gerbėjus pašiurpino vidurio puolėjo J. Embiido trauma – vienam iš komandos lyderių išniro pirštas.

„Man sukėlė daug nerimo Joelio trauma. Man taip pat buvo išniręs pirštas, ne visada viskas baigiasi gerai. Tikrai palengvėjo, kai pamačiau jį grįžtant į aikštę tai greitai“, – kalbėjo Alas Horfordas.

Aukštaūgiui buvo suteikta pagalba ir jis netgi sugrįžo į aikštę, kur surinko 18 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Pamatęs einant į rūbinę traumuotą komandos draugą Benas Simmonsas prisipažino, kad jam net silpna pasidarė: „Aš vos nenugriuvau, kai pamačiau jo pirštą. Tačiau džiaugiuosi, kad jis sugrįžo. Mums jo labai reikėjo. Jis yra didelė komandos dalis“.

Vis dėlto sužeistas pirštas akivaizdžiai apribojo J. Embiido galimybes, kai teko grumtis dėl atšokusių kamuolių su Stevenu Adamsu.

Pastarasis „Thunder“ komandai pelnė 24 taškus ir atkovojo 15 kamuolių.

„Tikrai buvo blogai. Iš esmės galėjau žaisti tik viena ranka. Tai – negerai. Tačiau turėdamas galvoje pralaimėjimų seriją norėjau padaryti viską, kad laimėtume. Džiaugiuosi, kad pavyko. Apie pasekmes negalvojau, norėjau parodyti pavyzdį komandos draugams“, – sakė vidurio puolėjas.

„Maniau, kad pirštas lūžo. Tačiau ji padarė rentgeno nuotrauką ir pasakė, kad lūžio nėra. Matysime, kas toliau“, – po rungtynių kalbėjo J. Embiidas. Anot jo, gydytojai įtaria piršto raiščių pažeidimą.

„76ers“ treneris Brettas Brownas teigė, kad buvo šokiruotas, kai J. Embiidas po tokios traumos sugebėjo grįžti ir žaisti: „Tai buvo išties kovotojo pareiškimas. Vertinu tokį jo žingsnį ir gerbiu. Mums reikėjo gerai sužaisti namie ir sugrįžti į pergalių kelią“.

Filadelfijos „76ers“ (24-14) – Oklahomos „Thunder“ (20-16) 120:113 (31:31, 31:21, 28:34, 30:27)

76ers“: Joshas Richardsonas 23, Tobias Harrisas ir Joelis Embiidas (9 atk. kam., 8 rez. perd.) po 18, Benas Simmonsas 17 (15 atk. kam., 8 rez. perd.), Alas Horfordas 13, Trey Burke'as 12 taškų.

Thunder“: Stevenas Adamsas 24 (15 atk. kam.), Dennisas Schroderis 21, Danilo Gallinari ir Chrisas Paulas po 18, Shai Gilgeous-Alexanderis 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)