Ir vis dėlto dabar Jurga išgyvena ypatingą laiką – jos verslas ir kūryba pelno tarptautinį pripažinimą, kurio laukė visą savo gyvenimą, ir kuris garantavo puikų gyvenimą.

„Taip, aš norėjau gerai gyventi, ir aš gerai gyvenu“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma moteris.

45-erių Jurga su savo vyru, metais vyresniu ispanų tapytoju Lino Lago – kartu jau 18 metų. Jų santuoką galima būtų vadinti išties netipine – pora visą gyvenimą gyvena skirtingose šalyse. Jurga turi namus Vilniuje, Lino – Ispanijos mieste Vigo, Galicijoje.

Galima pajuokauti – per šitiek metų į Ispaniją gyventi vyras jos nepriviliojo, bet karjeros galimybės – kažkaip privertė.

„Taip, bet tikriausiai viskam savas laikas. Mano vyresnėlis baigė mokyklą Lietuvoje, išmoko lietuviškai skaityti, rašyti ir puikiai elgtis. Dabar mažasis irgi išmoko skaityti, rašyti – jam jau 14 metų – pats laikas, galima galvoti apie Ispaniją“, – sako Jurga.

Dabar tik keletui dienų per mėnesį į Lietuvą grįžtanti Jurga prisipažįsta savo namais vis tiek laikanti Tėvynę.

„Kai man atsirado verslo galimybių, kai galų gale ispanai mane priėmė, tada aš supratau, kad tai yra ženklas, čia yra ženklas – Jurga, reikia dabar arba niekada.

Aš visą laiką norėjau daug. Aš visą laiką žinojau, kad „Yurga“ bus pirmasis Lietuvoje juvelyrikos prekės ženklas. Aš su šita mintimi jį sukūriau, kad jisai bus stiprus, kad turiu būti geriausia, kad turiu stengtis ir kad tokia yra mano gyvenimo prasmė. Vaikai ir mano darbas – trečias vaikas“, – sako juvelyrė.

Jurgos įmonėse Lietuvoje, Ispanijoje ir Majamyje dirba 35 žmonės. Jos verslas klesti, tačiau kodėl Jurga prisipažįsta išgyvenanti patį sunkiausią periodą savo gyvenime?

Jurga apie netradicinę santuoką su ispanų menininku Lino Lago: „Visą savo gyvenimą paaukojau vyrui. Būk protinga – nesirink silpno.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)