Naujų metų naktį kosmetologė Justina Globienė Facebook'e pasidalino labai svarbia žinia savo gerbėjams.

„Galiu pasakyt tik viena šitas žmogus mane daro beprotiškai laiminga! Esu laimingiausia. Pagaliau aš būsiu visa JO. Jo geriausia drauge, jo moteris, o svarbiausia jo žmona - Justina Partike. Kaip tai skamba pasakiškai. Myliu tave, mano mylimasis vyre!“, - neslėpė džiaugsmo moteris.

Justina tikisi, kad šie nauji 2020 metai mums bus stebuklingi.

„Vytenis Alex Partikas - tu esi mano laimė. Mano būsimas vyras. Esi mano svajonės išsipildymas“, - rašo moteris savo paskyroje.

DELFI primena, kad Vytenis tikina, kad Amūras savo strėlę į jų širdis paleido per Klaipėdos miesto šventę. „Buvome su bendrais draugais, kai Justina mane pamatė ir pagauta impulso šūktelėjo: „Iš kur gavote tokį gražų vaikiną?“ Nesu pratęs, kad merginos man sakytų komplimentus, todėl praradau žadą ir tik žvilgtelėjau į jos pusę. Justinai pasirodė, kad esu arogantiškas ir nedraugiškas, man dingtelėjo mintis, jog ko jau ko, bet „Olialia“ pupytės tai nenoriu.

Vis dėlto tikriausiai kritau jai į akį, ir kai netrukus susitikome Donatos Virbilaitės šventėje, užsimezgė draugystė – atradome bendrų interesų, nes ir Justina, ir aš gyvename iš darbo grožio industrijos srityje“,- sakė profesionaliu stilistu – koloristu Kaune ir Tauragėje dirbantis Vytenis. Kosmetologe dirbanti ir permanentinius makiažus daranti Justina gyvena Londone, abu turi įsipareigojimų klientams, tačiau trečią kartą susitikus netikėtai įsiliepsnojo abiejų gyvenimus iš pagrindų keičianti meilė.

Aštuonerių metų sūnų auginanti atlikėja jau buvo ištekėjusi, bet jausmams išblėsus, paliko vyrą. Nesusiklostė ir dar keli kiti jos santykiai, todėl susitikusi Vytenį apie naują jausmą nė negalvojo. „Per pastaruosius metus daug visko nutiko. Nebuvau vieniša, bet ir laiminga nesijaučiau. Tam reikia stiprių jausmų, o juos užgesino skaudūs įvykiai, todėl su buvusiais partneriais keliai išsiskyrė. Nusivyliau meile, sakiau draugams, kad noriu gyventi tik dėl sūnaus, dėl savęs. Iš tiesų, kai draugės lakstė po klubus, aš buvau ištekėjusi ir čiūčiavau vaiką“,- neslepia nuoskaudų Justina.

Bet vos tik įspūdingo grožio moteris pareiškė, jog meilės jai nereikia, likimas atsiuntė Vytenį. Galiausiai šią meilės istoriją vainikavo piršlybos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)