Penktadienio rytą K. Meschino profilį atsidarę jos sekėjai turėjo gerokai nustebti. Tūkstančius gerbėjų subūrusi socialinių tinklų garsenybė dingo – jos profilio neišeina rasti nei paieškoje, nei likusiose žymose ant bičiulių nuotraukų. Pasirodo, Karolina kuriam laikui užsišaldė „Instagram“ anketą.

DELFI bandė susisiekti su K. Meschino, tačiau nesėkmingai – influencerė nekėlė telefono ragelio. Nepaisant to, situaciją mielai sutiko pakomentuoti su Karolinos socialiniais tinklais bei jų saugumu dirbantis IT specialistas Marius Pareščius.

„Vienintelis dalykas, dėl ko reikėtų informuoti žmones, yra tas, kad Karolina yra laikinai sustabdžiusi savo „Instagram“ profilį. Ji trumpam užšaldė savo anketą ir kažkada vėl grįš. Tačiau atsirado netikri profiliai, kurie prisistatinėja Karolinos vardu, eina per kitų influencerių anketas ir siūlo informuoti, kad tai – neva naujas ir tikras K. Meschino profilis“, – perspėjo IT ekspertas.

Su kibernetiniu saugumu dirbantis M. Pareščius patikino, kad K. Meschino dingimas iš „Instagram“ yra trumpalaikis, tačiau konkrečiai detalizuoti, kodėl jai prireikė pertraukos nuo viešumo, jis negalėjo.

„Tai laikina. Tiesiog Karolina šiuo metu yra pavargusi nuo neigiamo sekėjų dėmesio, nuo to, kas šiuo metu yra publikuojama ir ateityje vėl grįš pas savo sekėjus“, – DELFI sakė pašnekovas.

K. Meschino „Facebook“ paskyra vis dar aktyvi. Joje merginą seka daugiau nei 56 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)