Anonimai ėmė sekti kiekvieną žingsnį

Anoniminio serverio, forumų ir grupių nariai dalijosi neva girdėtomis istorijomis apie K. Meschino ir jos santykius su „Flying Saucer Gang“ grupės nariais. Ne vienas jų skelbė, kad socialinių tinklų garsenybė ne tik išsiskyrė su Remiu, bet ir neva išskyrė jį su geriausiu draugu, kadangi ėmė su juo susitikinėti.

Tokias kalbas pastiprino ir spėlionės, kad galbūt K. Meschino su atlikėju OG Version išvyko į bendrą kelionę Palangoje. Akyliausi merginos sekėjai ėmė tyrinėti kiekvieną naujausią jos įrašą, nuotrauką ar vaizdo medžiagą – bet ką, už ko būtų galima užsikabinti ir įrodyti, kad Karolina iš tiesų laiką leidžia su savo buvusio vaikino bičiuliu.

OG Version

Galiausiai anonimai ėmė ir parašė, kaip manoma, vienai iš buvusio K. Meschino vaikino Remio giminaičių. Moteris teigė, kad Karolina santykius su R. Daškevičiaus draugu užmezgė dar jiems esant santykiuose – neva mergina buvo neištikima. Būtent dėl tokios situacijos reperis OG Version buvo galimai išmestas iš grupės.

Apie vidines grupės dramas ir galimą OG Version išmetimą iš kolektyvo prabilo „Flying Saucer Gang“ fanų puslapis. Socialiniame tinkle „Instagram“ jie paskelbė tokią žinutę:

„Galėčiau parašyti visą litaniją apie tai, bet užteks ir kelių sakinių. Niekada nemaniau, kad reikės kelti tokį įrašą, bet...

Nežinau, ar žinote, ar ne, bet Karolina Meschino išskyrė grupę ir OG Version jau nebėra jos narys. K. Meschino, draugaudama su Remiu, melavo ir apgaudinėjo jo šeimą, ir jau nuo vasaros galo buvo su OG Version, kurį vienintelį Remis laikė savo geriausiu draugu.

Net neturiu žodžių apie visą tai, tiesiog jaučiu begalinį nusivylimą tiek K. Meschino, tiek OG Version. Remis to nenusipelnė. Negaliu patikėti, kad jie abu taip galėjo jį įskaudinti.

OG Version nebėra su „Flying Saucer Gang“.

DELFI taip pat pasiekė ne vienas skaitytojo laiškas su jau minėta informacija.

K. Meschino: taip, mes su OG Version esame pora

Galiausiai, po kelias dienas vykusios dramos ir jos asmeninių santykių aptarinėjimo, K. Meschino DELFI sutiko atvirai papasakoti, kas nutiko iš tiesų. Mergina patvirtino, kad ji ir Dominykas yra pora, tačiau neigė, kad su juo ėmė susitikinėti dar esant santykiuose su Remiu.

– Papasakok, kas, tavo manymu, konkrečiai įvyko pastarosiomis dienomis? Susidorojimas, melas, o gal iš tiesų visuose tuose ganduose yra tiesos? Ką patyrei, kuomet buvai sekiojama, fotografuojama ir kai kiekvienas tavo žingsnis, įrašas instagrame buvo analizuojamas iki detalių?

– Esu viešas žmogus ir suprantu, kad aš pati tai pasirinkau. Jūsų dėmesys bet kokiu mano gyvenimo klausimu – viešumo kaina. Būtent dėl to, kad labai karčiai esu ragavusi jos, suprantu, jog būdama viešu asmeniu negaliu elgtis spontaniškai, negaliu susipykti ir kitą dieną susitaikyti, vieną dieną sakyti viena, o kitą – pakeisti nuomonę.

Santykių pradžia, buvimas kartu, išsiskyrimas – ilgas procesas. Tikriausiai joks sveiko proto žmogus, kaip ir aš, nebūtų puolęs kiekvieno pykčio skelbti viešai. Iki mūsų santykių pabaigos jau kurį laiką mūsų santykiai buvo smarkiai pašliję ir mano sekėjai jau buvo spėję tai pastebėti. Bet taip, aš esu pati kalta, kad pripratinau visus visada stebėti mano asmeninį gyvenimą.

Tuo laikotarpiu aš, kaip normali, laisva mergina, lankiausi vakarėliuose, keliavau, linksminausi, bendravau su kitais žmonėmis – nes aš esu žmogus ir turiu tokią teisę.

Iš savo buvusių santykių skaudžiai pasimokiau ir nusprendžiau, kad privalau dalį savo asmeninio gyvenimo pasilikti sau. Dar besipykstant su Remiu buvau nusprendusi, jog kad ir kas bebūtų toliau, savo santykius pasiliksiu sau. Aš pavargau nuo nuolatinio persekiojimo. Apie mano, po skyrybų su Remiu prasidėjusius naujus santykius, Remis sužinojo anksčiau, nei apie tai sužinojo visuomenė. Mes viską tarpusavyje išsiaiškinome asmeniškai ir išsiskyrėme savais keliais.

Tai, kas dabar vyksta socialinėje erdvėje, yra absoliutus kibernetinis persekiojimas, aš esu nebe „followinama“, bet ir fiziškai sekama. Kiekvienas mano žingsnis, atostogos, kelionės, pusryčiai, pietūs ir vakarienė yra fiziškai sekami žmonių, kurie surinktą informaciją, beje, dažniausiai klaidingą, skelbia internetinėje erdvėje, kuria gandus, kursto patyčias, rašo man klaikias žinutes, grasina susidoroti, atakuoja visais įmanomais socialinės medijos kanalais.

– Kokie tavo santykiai su OG Version? Gal jūs iš tiesų esate pora, gal tiesiog dar nebuvo atėjęs laikas pranešti apie judviejų santykius?

– Taip, mes esame pora.

– Ar tai, kad jo nebėra bendroje grupėje su FSG yra susiję su tuo, kas įvyko tarp judviejų?

– Tai yra asmeninis FSG ir OG Version reikalas.

Antroje pagal dydį „Galapagų“ scenoje – „Flying Saucer Gang“ ir milžiniškas Free Finga vakarėlis

– Ar palaikai ryšį su Remiu, jo šeima?

– Aš labai gerbiu jų šeimą, tačiau mūsų santykiai, kaip ir minėjau, nutrūko.

– Manoma, kad būtent Remigijaus giminaitė nupiešė tave kaip išdavikę, kuri sugriovė ne tik santykius su Remiu, bet ir išardė draugų ryšį bei bendrą grupę. Anonimė teigė, kad dar būdama santykiuose su Remiu ėmei susitikinėti su OG Version. Papasakok savo versiją.

– Šią informaciją jūs gavote iš plačiai socialiniuose tinkluose skelbiamų gandų. Kaip ir minėjau, mano santykiai su Remiu ir jo šeima yra nutrūkę, todėl aš nežinau, ką jie šiuo metu veikia. Taip pat pakartosiu, jog mano ir Dominyko draugystė peraugo į santykius tik po skyrybų su Remigijumi.

– Kaip tau pasireiškė neigiamas žmonių dėmesys šioje situacijoje?

– Aš neturiu nei noro, nei laiko aiškintis kiekvienam. Mano asmeninis gyvenimas yra mano asmeninis reikalas. Šiuo metu kuriu naują savo „Instagram“ strategiją, o kol ji kuriama, šiame socialiniame tinkle būti nenoriu.

– Kokie tavo tolimesni žingsniai šioje istorijoje? Kas dabar tave palaiko šiuo metu?

– O kokie turėtų būti mano tolimesni žingsniai? Patyčios internete yra įsišaknijusi problema, todėl šiuo metu aš gyvenu realų savo gyvenimą. Mano šeima ir draugai yra mano didžiausias užnugaris ir už tai aš jiems esu labai dėkinga.

DELFI primena, kad reperis OG Version, nors ir turi solinių kūrinių, dažnai koncertuodavo kartu su „Flying Saucer Gang“, kurios lyderiu laikomas R. Daškevičius-Remis. Vaikinai ne tik bendrai pasirodydavo scenoje, bet ir buvo labai artimi draugai.

DELFI bandė dėl šios situacijos susisiekti ir su R. Daškevičiumi-Remiu, tačiau reperis nekėlė telefono ragelio ir nereagavo į trumpąsias žinutes.

K. Meschino ir Remio skyrybos

Žinia, kad K. Meschino ir R. Daškevičius-Remis suka skirtingais keliais buvo aptarinėjama ilgą laiką, tačiau tik 2019-ųjų metų lapkritį pora šią žinią patvirtino oficialiai, pasidalindami ilga žinute ir nuotrauka iš bendrų atostogų Meksikoje.

„Jau porą mėnesių sklinda kalbos, reguliariai gaunu šimtus žinučių iš jūsų su klausimu „ar jūs vis dar kartu su Remiu“?

Iš tiesų tai čia mano grybas yra, kad visad esu su jumis per daug atvira ir per daug rodau savo privatų gyvenimą, nes po to gailiuosi ir kai vyksta kažkas panašaus į skyrybas, nori nenori tenka skirtis ne dviese, o su visa šalimi, nes neišvengiamai apie tave rašys, kalbės, visiems įdomu, visi gyvena kartu su tavimi tavo gyvenimą ir nori įlįsti tau į triusikus, pakritikuot, pasakyt „sakiau tau, sakiau“...

Remis yra gražiausia ir tikriausia, kas man yra nutikę gyvenime, mes per šiuos pusantrų metų kartu visada neatsiplėšdami vienas nuo kito 24/7 patyrėme, man atrodo, daugiau negu kitos poros per 5 metus.

Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. Tiesiog būna visokių gyvenime laikotarpių ir krizių, mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę, nežinau ar tai pertrauka, ar čia „Mercury in Retrogade“ su*iso visiems galvas, bet kol kas mes nusprendėme, jog mums geriau pabūti atskirai.

Galbūt pabuvę atskirai suprasime, kad negalime vienas be kito ir galų gale mus vėl likimas suves kartu ir grįšime vienas pas kitą. Mes gerai ir be galo šiltai sutariame, leidžiame laiką kartu ir su bendrais draugais, vienas kitą be galo mylime, galėčiau 5 dalių knygą parašyti apie tai, kiek daug visko jaučiu....

Kol kas yra taip, kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į „Tech top“ apdovanojimus, laukia nereali diena!“ – lapkričio mėnesį savo „Instagram“ paskyroje skelbė K. Meschino.

Daugelis gerbėjų pastebėjo, kad anksčiau visad neišskiriami buvę Karolina ir Remis ėmė vis dažniau laiką leisti atskirai. Kalbas apie galimas skyrybas pastiprino ir tai, kad socialinių tinklų žvaigždė neretai praleisdavo grupės „Flying Saucer Gang“ koncertus, kuriuose ji taip pat atlikdavo savo bei Remio dainą „Story“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (774)