„Praėjusiais metais išleidau pirmąją savo knygą „Europa?“. Po jos sulaukiau nemažai skaitytojų reakcijų ir komentarų socialiniuose tinkluose, tačiau vienas įstrigo labiausiai. Ieva padėkojo už prasmingą laiką ją skaitant. Man tai pasirodė nuoširdu ir tuo pačiu suintrigavo, kuo politika ir diskusijos apie Europos praeitį, dabartį ir ateitį „užkabino“ medicinos srityje besispecializuojantį žmogų? Užsimezgė pokalbis, kuris, mums abiem netikėtai bei neplanuotai, užsitęsė ir galiausiai virto susitikimu. Rašant knygą būtų buvę sunku įsivaizduoti, kad ji turės įtaką ir asmeniniam gyvenimui, tačiau tai tik džiugina“, – šypteli pašnekovas.

Žinia, kad naujus metus sutinka kartu su Ieva Linas pasidalino socialiniuose tinkluose. „Pirmyn į naują dešimtmetį – dešine koja!“ – linksmai šalia bendros nuotraukos su mylimąja brūkštelėjo jis.
Jauki poros nuotrauka sulaukė daugiau nei pusantro tūkstančio „patiktukų“ bei begalės džiaugsmingų komentarų.

„Nemanome, kad asmeninis gyvenimas privalo būti plačiai aptarinėjamas. Kita vertus, nėra prasmės dirbtinai slėpti svarbiausių dalykų – jais malonu ir pasidžiaugti, nors reakcijų skaičius kiek nustebino. Juolab, kad artimiausiems žmonėms tai tikrai nebuvo naujiena“, – DELFI pripažįsta L. Kojala.

Paskutinio, šeštojo kurso medicinos studentė Liną sužavėjo savo paprastumu, kuris yra persipynęs su tvirtomis nuostatomis principiniais gyvenimo klausimais, pigaus populiarumo nesivaikymu ir nebijojimu argumentuotai ginti savo poziciją.

„Svarbu tai, kad ji nuolat plečia akiratį, domisi ne tik su studijomis ir profesine veikla susijusiais dalykais; to siekiu ir savo gyvenime. Stengiamės tą daryti ir kartu skatindami vienas kitą skaityti apie tai, kas nebūtinai pakliūtų į akiratį kasdienėje veikloje.

Be to, ji parašė pirmąją žinutę manęs nepažinodama, neturėdama kitų intencijų nei paskatinti tęsti darbus, o visa kita įvyko savaime“, – priduria politologas.

Lengvai užsimezgusi pažintis netrukus virto romantiška draugyste, kuri oficialiai prasidėjo Trakuose.

„Viskas įvyko natūraliai ir neplanuotai, bevaikštant Užutrakio dvaro parke. Turbūt abu supratome, kad besileidžianti saulė sukuria palankią atmosferą rimtesniam pokalbiui“, – šiltai DELFI pasakojo L. Kojala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)