Jei likus dienai iki naujametės nakties iš Vilniaus į Dakarą išskrido Antano Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio „Kreda“ bei Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno „Agrorodeo“, trečiadienį oro uoste daugiausiai buvo juodos spalvos. Į Dakarą čia buvo išlydėtos „Inbank team Pitlane“ su Benediktu Vanagu ir jo naujuoju šturmanu Filipe Palmeiro, taip pat – „MRO Heston team Pitlane“ su Edvinu Juškausku ir Aisvydu Paliukėnu – Dakaro ralio debiutantai.

Drauge su šiomis dviem komandomis, į Saudo Arabiją išskrido ir vienintelis Lietuvos motociklininkas Arūnas Gelažninkas, „Zigmas Dakar team“ atstovas.

Netikėtai išlydėtuvėse pasirodė ir Gintas Petrus, „Petrus Racing team“ lyderis, taip pat startuosiantis šių metų Dakaro ralyje. Jame jis važiuos su šturmanu Tomu Jančiu.

Dakaro ralis startuoja sausio 5-ąją. Jau pirmą dieną komandoms teks įveikti kelis šimtus kilometrų greičio ruožų. Finišas numatytas sausio 17 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)