Savaitgalį atsidūrusi Santarų klinikose dainininkė K. Zvonkuvienė papasakojo, kaip viskas prasidėjo.

„Gruodžio pradžioje sirgo ir vaikai, ir vyras, bet tada atsilaikiau, nes supratau, kad neturiu teisės susirgti. Bet po kalėdinio maratono staigiai pasijutau blogai: silpna, bloga, kyla temperatūra, karšta nugara, net nesuprasi, atrodo, atsigulsiu ir numirsiu. Buvo kilusi panika, nes negaliu nuvilti žmonių – koncertai ant nosies. Iš pradžių gydžiausi namuose, kol tapo visai prastai. Buvo labai panašu į plaučių uždegimą, nes kosėjau su krauju, dėl to labiausiai sunerimau. Tada sesuo įkalbėjo važiuoti į ligoninę. Svarbiausia man buvo išsitirti ir sužinoti, kas yra, nes ta nežinia varė iš proto. Negalėjau pakelti nei rankos, nei kojos ar atplėšti galvos nuo pagalvės“, – susijaudinusi pasakoja pašnekovė.

Žinoma moteris DELFI atskleidė savo diagnozę ir prasitarė, kad vis tiek turėjo koncertuoti per Naujuosius metus.

Katažinos Kalėdos / Foto: Andrius Ufartas

„Atlikus tyrimus ligoninėje paaiškėjo, kad diagnozė yra neaiškus virusas, kuris dar atnešė ir sinusitą, o nuo jo prasidėjo ir kitų komplikacijų. Be to, turiu bjaurų skrandžio refliuksą, kartu su peršalimu viskas labai paūmėjo. Teko ir į renginį nenuvažiuoti, bet ką darysi, kartais taip nutinka ir mums. Daug koncertų atlaikiau ir su skausmais, ir su temperatūra, bet šis kartas buvo daug sunkesnis, reikėjo važiuoti į ligoninę. Turėdama vaikų pirmiausia turi pasirūpinti savimi“, – tikina dviejų vaikų mama.

Katažina negaili pagyrų Santaros klinikų medikams.

„Lenkiuosi žemai Santaros klinikoms už tokį priėmimą ir gydymą. Buvo užtverta užuolaida dėl privatumo ir taip elgiamasi ne tik su manimi, bet ir kitais, išties geri atsiliepimai. Pasijutau kaip karalienė, kas minutę prieidavo ir klausdavo, kaip jaučiuosi. Dabar geriu antibiotikus, intensyviai gydausi, jau geriau, bet šįvakar vis tiek turėsiu koncertuoti. Tik nežinau, kaip balsas atlaikys, tik vienas Dievas žino. Atiduosiu viską, paskutines savo jėgas, svarbiausia, kad vyras bus visada šalia. O paskui – poilsis, ramybė ir tyla“, – guodėsi K. Zvonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)