Iš grotažymių ir lokacijų aišku, jog jiedu keliauja į JAV, o šiuo metu yra Vokietijoje. Tiesa, kol kas nei vienas iš jų apie galimus naujus santykius neatvirauja. Su jais kol kas susisiekti nepavyko.

Indrė Stonkuvienė

DELFI primena, kad Indrė Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar birželį, o Vidas Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja Jurga Šeduikyte, pripažino gruodžio 13 d. Žinomas dainininkas ir aktorius publikavo viešą laišką, kuriame prakalbo apie tai, kad bandymai išsaugoti santuoką buvo nesėkmingi bei iš pagarbos vienas kitam jiedu su J. Šeduikyte nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Vidas Bareikis
Iki šiol interviu metu klausiami apie naujus santykius V. Bareikis ir I. Stonkuvienė nuo tiesių atsakymų išsisukdavo bei vengė atvirauti apie asmeninį gyvenimą.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (442)