Užtikrintai lygoje pirmaujanti „Liverpool“ ekipa vienintelio Sadio Mane įvarčio dėka namuose 1:0 palaužė „Wolverhampton“ komandą.

Įvartis krito 42-ąją minutę, o po VAR peržiūros buvo nuspręsta, jog Adamas Lallana rezultatyvų perdavimą atliko ne ranka, o petimi.

Paskutinėmis pirmojo kėlinio akimirkomis įvartis krito ir į Alissono Beckerio vartus, tačiau VAR peržiūra parodė, jog atakos metu vienas iš „Wolves“ žaidėjų nežymiai buvo nuošalėje.

Antrajame kėlinyje svečiai kilo į lemiamą šturmą, tačiau „raudoniesiems“ pavyko atsilaikyti ir kalendorinius metus „Premier“ lygoje baigti nepatyrus nė vieno pralaimėjimo.

Kitose rungtynėse „Manchester City“ namuose 2:0 nugalėjo „Sheffield United“ futbolininkus. 53-ąją minutę pasižymėjo Sergio Aguero, o jam perdavimą atlikęs Kevinas De Bruyne įtvirtino „miestiečių“ pergalę įvarčiu 82-ąją minutę.

Pepo Guardiolos kariauna nuo Jurgeno Kloppo auklėtinių atsilieka 14 taškų, o pastarieji dar turi ir vieną mačą atsargoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)