Nuo 12-os minutės dešimtyje dėl vartininko Edersono raudonos kortelės žaidę dabartiniai čempionai iš Mančesterio po dviejų Raheemo Sterlingo įvarčių pirmavo 2:0, tačiau sugebėjo netikėtai pralaimėti 2:3.

Penktąją sezono nesėkmę patyrusius Pepo Guardiolos auklėtinius paskandino Adamo Traore (55 min.), Raulio Jimenezo (82 min.) bei Matto Doherty (89 min.) tikslūs smūgiai.

„Manchester City“ po pralaimėjimo lieka trečioje turnyrinės lentelės vietoje nuo lyderių „Liverpool“ atsilikdami jau 14 taškų. Negana to, Jurgeno Kloppo kariauna dar turi vieną mačą atsargoje.

Nors sezonas dar tik įpusėjo, Mančesterio klubo vairininkas P. Guardiola pripažįsta, kad kova dėl čempionų titulo jau gali būti baigta. Anot ispano, skirtumas tarp dviejų lygos favoritų yra per didelis.


„Pranašumas, kurį dabar turi „Liverpool“, yra per didelis. Ginklų nesudedame, nėra nieko neįmanomo, bet galvoti apie titulą yra labai sunku ir nerealistiška.

Dabar turime galvoti ne apie „Liverpool“, o apie „Leicester City“, iš kurių turime atimti antrąją vietą. Žinau, kad mano komanda verta daugiau, bet tokia dabar yra situacija“, – sakė P. Guardiola.


„Manchester City“ per pusę šio sezono jau patyrė daugiau pralaimėjimų (5), nei per visą praėjusį sezoną (4), o įspūdingą formą demonstruojantys „Liverpool“ šiame sezone dar nesuklupo nė karto.

UEFA Čempionų lygos ir FIFA Pasaulio klubų taurės čempionai „Liverpool“ šį sezoną prarado tik du taškus, lygiosiomis sužaisdami su „Manchester United“.

Jei „raudonieji“ nepatirs nesėkmės paskutinėse 2019-ųjų rungtynėse su „Wolverhampton“, jie baigs kalendorinius metus per juos „Premier“ lygoje nepatyrę nė vieno pralaimėjimo.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)