Kaip rašo „The Daily Mail“, Liverpulyje gyvenanti 31 metų Winter Mraz, save vadinanti „transhumanizmo propaguotoja“, papasakojo, kaip įvairūs po oda esantys implantai padeda jai atlikti kasdienius darbus. Jai įsodinti du lustai, atidarantys duris ir perduodantys informaciją. Jai į ranką taip yra įsodintas LED šviestuvas, o ant pirštų galiukų yra magnetų.

Tokį transformacijos procesą ši moteris pradėjo po to, kai po avarijos jai teko įsodinti kelis medicininius implantus. „Viena mano kelio girnelė buvo atspausdinta 3D spausdintuvu. Tai yra implantas, – laidai „Good Morning Britain“ sakė moteris. – Taip pat turiu kontraceptinį implantą, kuris nieko nestebina.“

W. Mraz teigia, kad tokios operacijos padėjo jai įveikti psichologinę „sieną“. Ji ketina ir toliau tobulinti savo kūną.

Šiuo metu jos kairėje rankoje yra nedidelis lustas, kuris atidaro duris kaip ir įprastinė kortelė, kurią žmonės prideda prie skaitytuvo biure. Dar vienas lustas yra dešinėje rankoje, ir jame yra visa jos asmeninė kontaktinė informacija. Tą vietą nuskenavus išmaniuoju telefonu, galima pamatyti visą informaciją, jeigu reikia užmegzti kontaktą.

Likę pakeitimai jos kūne nėra jau tokie praktiški. Tarkime, ant jos pirštų galiukų yra magnetai, o ant dilbio yra implantuotas LED šviestuvas.

„Mano implantai yra proaktyvūs, o ne reaktyvūs, – sakė ji. – Užuot laukusi, kol man kažkas atsitiks kažkas blogo ir prireiks medicininės pagalbos, dabar galiu atsikratyti kai kurių nuogąstavimų. Tarkime, „Kur mano raktai?“ Negaliu pamesti savo raktų, nes jie yra mano rankoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)