F. Mayweatheris savo vyriausiajai dukrai 19-metei Iyannai padovanojo prašmatnų visureigį. Anot „Mercedes Benz“ tinklalapio beveik 200 tūkst. JAV dolerių vertės automobilis turėtų pasirodyti rinkoje tik kitais metais.

Sidabrinis „Mercedes“ buvo nufotografuotas ir iš vidaus, o Iyanna buvo šokiruota – po „Instagram“ įrašu jis parašė: „OMG! OMG! OMG! Thank you so much dad!“

„Nuoširdžiai tai geriausios mano Kalėdos, geresnių ir negalėčiau norėti. Esu palaiminta ir dėkinga“, – vėliau rašė boksininko dukra.


Tai nebuvo pirmas kartas, kai F. Mayweatheris apdovanojo savo vaikus brangiais automobiliais.

2017 metais jis savo jauniausiam sūnui Zionui 16 metų gimtadienio proga padovanojo 45 tūkst. JAV dolerių vertės „Mercedes C-Class Coupe“ automobilį.

Vyriausiasis F. Mayweatherio sūnus Koraunas 2015 metais gavo „Mercedes Coupe“ ir bronzinį „Bentley“ golfo automobilį per savo 15-ąjį gimtadienį.


Apskritai boksininko garaže stovi kelios dešimtys automobilių, tarp jų yra „Bugatti Veyron Super Sport“, vertas 2 mln. JAV dolerių ir 2003 metų „Ferrari Enzo“, kainuojantis 670 tūkst. JAV dolerių.

Kartą F. Mayweatheris paskelbė turįs penkis „Rolls-Royces“ automobilius, kurių bendra vertė sudaro per 2 mln. JAV dolerių.


Multimilijonieriaus „žaisliukių“ kolekcijoje yra ir du privatūs lėktuvai, pavadinti „Mayweather 1“ ir „Mayweather 2“.

Boksininkas oficialiai karjerą baigė 2017 metais, tačiau neseniai „Forbes“ jį paskelbė daugiausiai uždirbančiu dešimtmečio sportininku. Per 10 metų amerikietis uždirbo 915 mln. JAV dolerių. Tai yra 115 mln. daugiau nei bet kuris kitas sportininkas šioje planetoje.


Daugiausiai pinigų jam atnešė dvikovos su Manny Pacquiao ir MMA kovų žvaigžde Conoru McGregoru.

Per savo karjerą jis apie karjeros pabaigą paskelbė keturis kartus, o socialiniuose tinkluose teigia, kad planuoja grįžti į ringą 2020 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)