Bendrasis pagalbos centras informavo, kad 14.58 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus mieste, Viršupio sodų 3-ojoje g., atvira liepsna dega vieno aukšto su mansarda gyvenamasis namas.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai nedelsiant ėmėsi gesinimo darbų. Vos tik likvidavus gaisrą gelbėtojai išvydo baisų vaizdą - stipriai apdegusį žmogaus kūną gaisravietėje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius DELFI informavo, kad buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šios skaudžios nelaimės.

Išgelbėjo vyriškį

Be viso to ugniagesiams taip pat teko važiuoti ir į dar vieną gaisrą Vilniuje.

Pirminiais duomenimis, 14.33 val. Parko gatvėje užsiliepsnojo trijų kambarių butas. Gausios gelbėtojų pajėgos nedelsiant pradėjo gelbėjimo operaciją.

Pasirodo, kad ugniagesiai stipriai liepsnų talžomame bute aptiko be sąmonės gulintį vyrą. Nelaimėlį medikams pavyko atgaivinti, jis buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Ugniagesių teigimu, buto liepsnos nepagailėjo.

DELFI primena, kad antradienį ugniagesių pagalbos prireikė ir Vilniaus rajone. Apie 14.20 val. kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai. Iš sumaitotų transporto priemonių teko vaduoti du prispaustus žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)