„Kas taps nugalėtojais finale, lėmė tik pačių žiūrovų balsavimas. Profesionalų, šokio meistrų komisija taip pat komentavo ir vertino porų šokius, tačiau jų skiriami balai įtakos rezultatams finale neturėjo. Žiūrovai savo balsą galėjo atiduoti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes – tai jie aktyviai darė viso vakaro metu. Baigiamosios laidos metu iš viso sulaukėme 14 tūkst. žiūrovų balsų“, – pranešime spaudai sako LRT vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Įdomu tai, jog pažvelgus į lentelę matosi, jog Paulos ir Gedvino pora visą šou rodymo laikotarpį nebuvo tarp favoritų. Atvirkščiai - jie turėjo itin mažai žiūrovų palaikymo. Na, o S. Nainė su partneriu ir P. Šinkūnas su partnere buvo palaikomi gerokai labiau.

Akivaizdu, jog Simona ir Ligitas beveik visose laidose tapo žiūrovų favoritais.

"Šok su žvaigžde" žiūrovų balsavimo rezultatai

Sprendimas žiūrovų balsus paskelbti tik po finalo, pasak A. Giržado, priimtas siekiant neskatinti telefoninio balsavimo varžybų.

„Projektas „Šok su žvaigžde“ buvo kuriamas pagal originalų, didelio populiarumo sulaukusį britų transliuotojo BBC projekto formatą. Projekto, kuris pačioje Jungtinėje Karalystėje jau yra rodomas 17-ąjį sezoną, žiūrovų balsavimo rezultatai neskelbiami. Lietuvai, kuri tapo pirmąja Baltijos šalimi, įsigijusi teises į šio projekto formatą, buvo padaryta išimtis žiūrovų balsavimo rezultatus paskelbti po finalinės laidos“, – komentuoja LRT vyriausiasis prodiuseris.

Žiūrovų balsavimą viso projekto metu stebėjo audito kompanija „Grant Thornton Lietuva“.

Finalo akimirkos:

Projekte „Šok su žvaigžde“ iš viso varžėsi 12 porų, sudarytų iš profesionalių šokėjų ir žmonių, žengiančių pirmuosius žingsnius ant parketo. Jų pasirodymus vertino šokio profesionalai: Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas; 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė; triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas, judėjimo pagrindų mokytojas Justas Kučinskas; daugkartinė Lietuvos čempionė bei tarptautinių varžybų prizininkė ir nugalėtoja Eglė Visockaitė, taip pat žinomas šokėjas, šokių mokytojas Deividas Meškauskas.

Laidą „Šok su žvaigžde“ tiesioginiame LRT TELEVIZIJOS eteryje vedė Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

1–11 laidose buvo skaičiuojami ir žiūrovų, ir komisijos balsai. 12-oje laidoje komisijos balsavimas buvo patariamojo pobūdžio, nugalėtojus lėmė žiūrovų balsai.

Po finalo poros, jų artimieji, bičiuliai ir šou organizatoriai rinkosi į dūzges. Jų akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)