Galutinių projekto „Šok su žvaigžde“ finalo rezultatų nuspėti buvo neįmanoma. Visos trys finišo tiesiąją pasiekusios poros – Paula Valentaitė ir Gedvinas Meškauskas, Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius, Paulius Šinkūnas ir Katerina Voropaj – turėjo gausų gerbėjų, bičiulių bei artimųjų būrį. Laidos metu jiems komplimentų negailėjo ir komisijos kėdėse sėdėję sportinių šokių profesionalai.

Galiausiai, po to, kai finalistai sušoko po tris šokius, žiūrovų sprendimu, laimėtojų titulas atiteko jauniausiai porai – dainininkei Paulai bei jos partneriui Gedvinui, - rašoma pranešime spaudai.

Atlaikę sveikinimų laviną, pilnais glėbiais gėlių, projekto dalyviai išvyko švęsti. Restorane „Vanilla Lounge“ vaišino patiekalais iš naujojo meniu ir gėrimais, čia visų dalyvių laukė šeimos nariai, draugai, prie linksmybių prisijungė ir projekto organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)