„Šiandien toks pat jaudulys kaip ir lygiai prieš dvylika savaičių, pirmą kartą žengiant ant šokių parketo. Žinoma, šiandien tas jaudulys kitoks ir jis susijęs su tuo, kad visa tai baigsis. Nuo pradžių kartu su Gedvinu daug kalbėjome, svajojome, bet svarbiausia kiekvieną savaitę siekėme, kad būtų tiesiog gera būti čia ir dabar. Žinoma, esame pasvajoję, kad jeigu turėtume galimybę pasirodyti finale ir pristatyti laisvo stiliaus šokį, tai neabejotinai būtų šiuolaikinis šokis“, – atvirauja Paula pranešime spaudai.

Panašu, kad dainininkės Paulos ir šokių partnerio G. Meškausko svajonės išsipildė – jau šį vakarą jauniausia projekto pora padovanos žiūrovams net tris šokius, iš kurių vienas – šiuolaikinis šokis.

„Sukūrėme istoriją šokiu, kurią galime pajausti visu šimtu procentų. Norime, kad tą jausmą pavyktų perteikti ir projekto žiūrovams. Žinome, kad tai įsimins visam likusiam gyvenimui ir mes tuo galėsime pasimėgauti“, – pasakoja pora.

Tiek Paula, tiek Gedvinas neslepia didelio džiaugsmo, kad paskutinėmis savaitėmis projekte sulaukė nemažai komisijos pagyrų dėl didžiausio progreso, tačiau, kaip patys teigia, nei karto neleido galvoti apie vietą finale ir kiekvienu šokiu mėgavosi tarsi paskutiniu.

„Tai, kad sulaukėme pagyrų iš komisijos – buvo didžiulė motyvacija dar daugiau valandų praleisti šokių salėje ir nenuvilti. Žinoma, labiausiai motyvavo žiūrovų palaikymas ir žinutės, kurių sulaukiu. Nuo pat pradžių galvojau, kad mano asmeninis ir didžiausias laimėjimas šiame projekte – įkvėpti kitus jaunus žmones ir paskatinti nebijoti išeiti iš savo komforto zonos. Jeigu tai pavyko, man tai didžiausias laimėjimas“, – teigia dainininkė Paula.

Jau šį vakarą nuo 21 val. atlikėjos Paulos ir profesionalaus šokėjo G. Meškausko pora pasirodys tiesioginėje LRT projekto „Šok su žvaigžde“ transliacijoje, kurioje be dviejų jau anksčiau pristatytų šokių, sušoks ir svajonės išsipildymu laikomą šiuolaikinį šokį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)