DELFI parašė skaitytoja, kuri teigė, kad A. Goštauto gatvėje praleido jau 30 minučių, eismas vos judi.

Sviesoforai.lt žemėlpayje nurodoma, kad didžiausios grūstys susidarė A. Goštauto gatvėje, A. Mickevičiaus gatvėje, T. Narbuto gatvėje, Viršuliškių gatvėje, Vito Gerulaičio gatvėje, Ozo gatvėje, Kalvarijų gatvėje.

Vilniaus VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja teigia, kad didelių avarijų ir kokių techninių klių šiuo metu nėra. Tačiau jau prasideda prieššventinės spūstys.

„Kiekvienais metais tą dieną prieš šventines suintensyvėja, kažkas dar į prekybos centrus važiuoja, kažkas namo. (…) Paprastai iki septynių (kamčiai - DELFI), šiandienis penktadienis, tai dar renginiai įvairūs vyksta“, - pridėjo ji.

J. Samorokovskaja teigė, kad intensyviausias eismas bus Geležinio vilko, Savanorių, Kareivių, Kalvarijų gatvėse, ties Šeškinės kalnu ir Vakariniame aplinkkelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)