„Dakaro organizatoriai šiemet pateikė staigmenėlę ir E95 degalus pasiūlė piltis NEMOKAMAI. Dabar sprendžiam dilemą ar pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir perprogramuojant variklį sutaupyti maždaug 16 tūkstančių eurų ar likti prie seno ir patikimo aviacinio kuro varianto. Sprendimą tikriausiai priimsime vietoje, pasitarę su „Overdrive“ specialistais, o iki to laiko yra apie ką pagalvoti“, – socialiniame tinkle rašė komandos „Kreda“ pilotas A. Juknevičius.

Lenktynininkas paaiškino, jog aviacinis kuras turi priedus, kurie neleidžia jam užvirti, todėl komandos dažniausiai degalų bakus pildo būtent aviaciniu kuru. Jis teigė, kad dabar tokių degalų kaina Saudo Arabijoje yra apie 4 dolerius bei prisiminė, kad prieš 3 metus tik lenktyniniam automobiliui skirtiems degalams prireikė 18 tūkst. eurų. A. Juknevičius teigė, kad tokios kainos yra perkant degalus iš organizatorių, mat tai yra vienintelis būdas Dakare apsirūpinti degalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)