„Tik nuskambėjus pirmiems dainos akordams „OpenPlay“ dainų rašymo stovykloje iš mano lūpų išsprūdo frazė „kam tau šito reikia?“ ir jau tada žinojau, kur tai mane nuves. Rašydama žodžius galvojau apie tai, kad bet kokia meilės forma yra tarsi euforija ir dažnai yra vedama iliuzijos. Egzistuoja per stipri meilė ir ji gali išlaisvinti žmogaus vaizduotę“, – pranešime spaudai pasakoja Senjasa.

Pasak jos, dainoje vartojami motyvai, tokie kaip „kortas burnoje tirpdau / tūzai kalba, aš klausau“ yra simboliai, turintys perkeltinę reikšmę.

"Visas dainos tekstas yra skirtas klausimui, kuris yra užduodamas priedainyje, kodėl reikia gyvenime vienų ar kitų dalykų, kai iš tikro jie gali būti neverti laiko ir dėmesio. Turbūt tai klausimas pačiai sau“, - sako atlikėja.

Radistai Dj’s ir Senjasa naujausią kūrinį „Kam tau šito reikia?“ gyvai bus galima išgirsti jau gruodžio 25 dieną „Žalgirio“ arenoje Kaune, renginyje „Radistai & Friends Arena Show“. „OpenPlay“ atlikėjai taip pat prisijungs prie šventinių muzikinių sveikinimų ir didžiausioje metų diskotekoje atliks savo naujus ir jau žinomus kūrinius gyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją