Kiek vėsiau bus Žemaitijoje: Telšių, Šilalės apylinkėse apie 4, Tauragėje apie 5 laipsnius. Pietiniuose šalies regionuose vietomis eismo sąlygas sunkins tvyrantis rūkas. Kaune ir Alytuje aukščiausiai temperatūra pakils iki 4, Vilniuje iki 3 laipsnių šilumos. Vėjas bus vidutinio stiprumo, pūs iš pietryčių.

Šeštadienio naktį ir toliau vyraus sausi orai, nebent vietomis iškris keli lietaus lašai. Mažiau debesų telksis tik prie jūros. Temperatūra daugelyje rajonų pažemės iki 1-3 laipsnių šilumos. Dieną iš vakarų prisiartins ciklonas, dangus dar labiau niauksis, tačiau lietus kol kas bus daugiausia negausus, kai kur kris tik dulksna. Temperatūra Panevėžyje ir Šiauliuose sieks 4, Kaune ir Vilniuje 5, Klaipėdoje sušils iki 6 laipsnių.

Sekmadienis prognozuojamas šiltas, ramus, bet drėgnesnis. Palis didesnėje šalies dalyje, naktį vyraus nedidelis lietus, dieną gausiau pliaups pietiniuose ir rytiniuose rajonuose. Keliauti sąlygos bus neblogos, nes temperatūra visą parą išliks teigiama, tačiau vietomis matomumą prastins rūkas. Naktį atvės iki 2-6, o dieną daug kur svyruos tarp 4 ir 6 laipsnių šilumos.

Naujos savaitės pradžioje didesnių orų permainų neprognozuojama: silpnas lietus ir toliau bus gana dažnas svečias, o temperatūra tikrai neprimins apie besibaigiantį gruodžio mėnesį.