LNK serialo „Rimti reikalai“ aktoriai juokavo, kad tik čia gali pamatyti draugiškai apsikabinusius, seriale priešus vaidinančius Josifą Baliukėvičių (Hardą) ir Mantą Vaitiekūną (Gabrį). Taip pat vakarėlyje siautė serialų „Monikai reikia meilės“ ir „Galiu rytoj“ aktoriai tokie aktoriai kaip: Skaistė Vievesė, Gelminė Glemžaitė, Dovilė Kondrotaitė, Marius Repšys, Valentinas Kirejevas, Tomas Rinkūnas, Emilija Latėnaitė ir kt.

Vakarėlyje netrūko nuotaikingų režisieriaus ir aktoriaus Džiugo Siaurusaičio kalbų ir net šokių ant baro, kuriuos užvedė jau antrą sezoną vaidinančio seriale „Rimti reikalai“ Vytauto Medinecko – Ironvyto koncertas. Savo dainas žinomas reperis atliko kartu su aktoriumi Mariu Repšiu, - rašoma pranešime spaudai.

Susirinkusi publika žaismingai fotografavosi prie prodiuserinės kompanijos „Urbs Tv“ sienelės atsakydami į klausimą: „Geriausi serialų kūrėjai! Teisingai?!“, o vakarėlio organizatorius, prodiuseris Andrius Urbanavičius dėkodamas spaudė ranką visiems prisidėjusiems prie sėkmingiausių ir šiuo metu vienų populiariausių Lietuvoje serialų kūrimo ir įgyvendinimo. Vakarėlyje sudalyvavo ir itin retai viešumoje matomas kultinių Lietuvos serialų scenaristas Edvinas Kalėda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)