Laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ realybės šou žvaigždė prisipažino, kad jos šešiametė duktė North atviruke atsidūrė pasitelkus „Photoshop“, mat mergaitė atsisakė dalyvauti fotosesijoje. Žavingoje Kalėdų atvirutėje, kuria 39-erių K. Kardashian West pasidalino penktadienį, taip pat įamžintas jos vyras Kanye Westas ir judviejų vaikai: North, septynių mėnesių amžiaus sūnus Psalm, dvimetė Chicago ir keturmetis Saint.

„Padaryti taip, kad vienoje vietoje esantys keturi vaikai šypsotųsi, tikrai reikalauja pastangų. North buvo prastos nuotaikos, tad atsisakė dalyvauti fotosesijoje. Ji tik verkė, nes norėjo savo ypatingosios šukuosenos“, – realybės šou „Kardashianų šeima“ (Keeping Up with the Kardashians) žvaigždė pasakojo laidos vedėjai Ellen DeGeneres.

„Tuomet aš pasakiau: „Gerai, atviruke tavęs nebus. Toks sprendimas – nebūsi įamžinta atviruke. Šeimyninei atvirutei skirtai nuotraukai pozuosime be tavęs“. Jai toks variantas tiko. O kitą dieną ji nubudo ir tarė: „Mamyte, tikrai labai noriu nusifotografuoti atvirukui“, – tęsė K. Kardashian West.

„Ačiū Dievui, fotografė dar nebuvo išvykusi iš miesto. North sakė: „Noriu nusifotografuoti tik su tavimi“. „Nuostabu“, – atsakiau aš. Paskambinau fotografei, pakviečiau ją. Pasakiau: „Dabar esu be makiažo, atrodau visiškai kitaip. Tiesiog apsimeskime: nufotografuokite mus, bet paskui mane iškirpkite ir fotošopu „įklijuokite“ ją į bendrą nuotrauką“. Atrodo, kad pavyko sukurti dailią atvirutę“, – pridūrė People.com keturių vaikų mama

„Manau, geriau jau toks variantas nei tas nerimas ir rūpestis, kurį man teko išgyventi stengiantis visus susodinti, kad nuotrauka pavyktų – suprantate, Chicago rankoje gniaužė sausainuką, aš laikiau Psalm, Saint sėdėjo šalia. Visus juos dar pavyko prižiūrėti, bet North. To jau buvo per daug. Visada kuris nors vienas iškrenta!“, – aiškino K. Kardashian West.


Interviu metu K. Kardashian West taip pat palietė gandus apie tai, kodėl ji šiemet nusprendė nedaryti fotosesijos bendrai Kardashianų-Jennerių kalėdinei atvirutei, kurioje būtų ir jos šiemet padidėjusi šeima.

„Pirmiausia tai buvo laiko klausimas. Man buvo sudėtinga visus įtikinėti. Aš tuomet pagalvojau: „Juk tai nėra mano darbas. Neketinu kiekvieno įtikinėti nusifotografuoti atvirukui. Tiesiog paruošiu vieną atvirutę su savo vaikais ir vyru“. Bet netgi ir tai buvo sudėtinga, – kalbėjo K. Kardashian West.

Vienas šaltinis „People“ neseniai pasakojo, kad, nors įspūdingosios Kardashianų-Jennerių kalėdinės atvirutės yra kasmetė tradicija, šiemet K. Kardashian West norėjo paprastumo.

„Jiems būdavo sudėtinga kasmet visiems susirinkti nusifotografuoti Kalėdų atvirukui. Praėjusiais metais viską organizavo Kim, buvo daug nusiskundimų. Tai jai suteikė daug streso. Ji nebenorėjo dramų, todėl nusprendė šiemet surengti fotosesiją tik su savo šeima“, – apie Kardashianų-Jennerių šeimos atstovus sakė šaltinis.

„Ji žinojo, kad gerbėjai norėjo matyti visą šeimą drauge, todėl jai buvo labai svarbu pasidalinti ypatinga nuotrauka“, – pridūrė šaltinis.

Siekdama išlaikyti atsipalaidavimo atmosferą, Westų šeima nutarė nusifotografuoti paprastoje aplinkoje: nuotraukoje pora ir judviejų vaikai visi drauge sėdi ant baltų laiptų vilkėdami tarpusavyje derančius pilkus treningus.

„Šis vaizdas įamžintas jų namuose, visi buvo atsipalaidavę. Niekas nejuto streso, vaikai buvo laimingi, viskas buvo puiku. Kanye nėra puošmenų gerbėjas, todėl jie visi apsirengė kasdieniškai“, – aiškino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)