Filmuokitės

Vaizdo įrašai – puiki medžiaga, kurią peržiūrėdami visada prisiminsite pirmuosius savo mažylio gyvenimo mėnesius. Prie nufilmuotų vaizdų ne kartą norėsite sugrįžti. Ir jūs, ir partneris galite įkalbėti kokį nors patiems sau skirtą palinkėjimą – vėliau bus įdomu patikrinti, ar jis išsipildė.

Sukurkite pažadų lentą

Pažadų lenta labai primena vizijų lentą – koliažą, sudėliotą iš nuotraukų ir paveikslėlių, atspindinčių asmeninius troškimus. Skirtumas tik tas, kad kuriant pažadų lentą kiekvienas priklijuotas paveikslėlis tampa pažadu ir sau, ir ką tik pasaulį išvydusiam mažyliui.

Dieną praleiskite keliaudami

Nors jūsų kūdikis visai mažytis, vis tiek bent dienai kartu su juo ir partneriu tikrai galite leistis į kelionę.

Fotografuokitės

Naujųjų metų išvakarėse nufotografuotas nuotraukas daugelis laiko vienomis prasmingiausių, kadangi tomis akimirkomis atsisveikinama su praeinančiais metais ir tikimasi naujo bei sėkmingo starto. Kadrai, kuriuose įamžintos šeimos rate švenčiamos šventės, paprastai labiausiai branginami ir dažniausiai rodomi artimiausiems draugams bei giminaičiams.

Naujieji metai

Prisiminkite praėjusius metus ir nėštumo laikotarpį

Kai paguldysite mažylį į lovelę, abu su partneriu būtinai prisiminkite prabėgusius metus ir visą laikotarpį, kai laukėtės. Galbūt geriau suvoksite, ką teko išgyventi ir kaip viskas per metus pasikeitė.

Susikurkite šventę su kūdikių turinčiais bičiuliais

Suprantama, kad dabar nesate nusiteikusi triukšmingiems pasilinksminimams, tačiau nedidelė, jauki šventė gal būtų neprošal? Juk nieks netrukdo pasikviesti, kaip ir jūs, neseniai tėvais tapusių pažįstamų. Nieko įspūdingo ruošti tikrai nereikia – pakaks geros nuotaikos ir smagių pokalbių.

Sukurkite rankdarbių su kūdikio pėdučių atspaudais

Kurti kūdikio pėdučių ir delniukų atspaudus – ypač mėgstamas jaunų tėvų užsiėmimas. Daug ruoštis tokiai veiklai tikrai nereikia: pakaks dažų, popieriaus ir šiek tiek pastangų.

Susikurkite laiko kapsulę

Tai gali būti kokia nors dėžutė, kurią turėsite atidaryti praėjus penkeriems metams, kai ką tik gimęs mažylis bus gerokai paūgėjęs. Sudėkite į ją po ultragarso tyrimo gautą vaisiaus nuotrauką, viską, ką kūdikis gavo ligoninėje, taip pat iš draugų ir artimųjų gautus atvirukus su palinkėjimais.

Nusiteikite išskirtiniam vakarui namuose

Jei ką tik susilaukėte kūdikio, išeigos galimybės, matyt, nė nesvarstote, bet tikrai galite pasistengti, kad šventinis namuose praleistas vakaras skirtųsi nuo eilinio. Ypatingumo jam gali suteikti pirmiau pasiūlyti malonūs užsiėmimai, simboliniai veiksmai ir prasmingi pokalbiai.

Surenkite prisistatymo pasauliui iškilmės

Prisistatymo pasauliui iškilmės kiek primena dovanų būsimam kūdikiui vakarėlį. Į jas taip pat sukviečiami artimieji ir draugai, jie žaidžia žaidimus, vaišinasi skaniausiais gardumynais. Skirtumas tik tas, kad kūdikis, kurio garbei tokios iškilmės rengiamos, yra gimęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)