Kaljaryje vykusiame mače vietos „Cagliari“ futbolininkai buvo per plauką nuo pergalės, tačiau galiausiai itin apmaudžiai 1:2 (1:0) nusileido Romos „Lazio“ komandai.

Net 87 minutes pirmavę šeimininkai ne tik neišsaugojo persvaros, bet ir apskritai neiškovojo nė vieno taško.

Jau 6 min. puikiu smūgiu pasižymėjus Giovanni Simeonei „Cagliari“ buvo priekyje beveik iki pat pagrindinio laiko pabaigos, bet teisėjui kompensavus 7 minutes „Lazio“ sugebėjo sukurti stebuklą: iš pradžių, 90+3 min., rezultatą išlygino saugas Luisas Alberto, o tiksint pačioms paskutinėms mačo sekundėms, 90+8 min., įvartį galva pelnė puolėjas Felipe Caicedo.

Džiaugsmo apimtas ekvadorietis po šio epizodo nesidrovėjo nusivilkti ir savo marškinėlių, už ką netrukus gavo geltoną kortelę.

Po didvyriškai pasiektos pergalės „Lazio“ su 36 taškais turnyro lentelėje atsilieka tik nuo Milano „Inter“ ir Turino „Juventus“ klubų, turinčių po 39 taškus.

Tuo metu į ketvirtą poziciją galėję šoktelėti „Cagliari“ atstovai su 29 taškais liko penkti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją