Praėjusį ketvirtadienį australė Leanne Chapman kartu su savo partneriu, grįžusi namo, rado aplink eglę apsivijusį trijų metrų pitoną, rašo naujienų portalas bbc.co.uk.

Moteris medžiu besidžiaugiančią gyvatę aptiko sugrįžusi į Brisbene, Australijoje, esančius namus praėjusį ketvirtadienį. Eglutė stovėjo poros name esančiame balkone.

„Grįžę namo balkone pamatėme besiblaškančių paukščių porelę. Jie anksčiau kasdien aplankydavo mūsų balkoną“, – pasakojo moteris „7News“ žurnalistams.

Pasak L. Chapman, jos vyras iškart pradėjo filmuoti paukščius ir netgi buvo arti palinkęs prie eglės.

„Kai jis pagaliau apsisuko ir pasitraukė nuo medžio, jis suprato, kas buvo apsivyniojęs medį“, – toliau tęsė australė.

Pora gyvatei nieko nedarė, o tiesiog ją paliko ramybėje. Ši per naktį pats pasišalino iš poros balkono.

„Neatrodė, kad mes jam rūpime. Pitonas tiesiog pabuvo ant eglės kelias valandas, o mes jį stebėjome per savo langus“, – prisipažino moteris.

L. Chapman pridėjo, kad tik pitonui pradėjus judėti pora suprato, kad iš tiesų jis buvo pakankamai didelis.

„Kai pirminis šokas mums praėjo, supratome, kad iš tiesų mūsų svečias buvo visai graži gyvatė, – neįprastu svečiu namie džiaugėsi moteris. – Buvo gana smagu stebėti pitoną iš taip arti. Niekada nesu mačiusi kažko panašaus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)