„Natūralus mineralinis vanduo „Borjomi“ per šventes nori pradžiuginti savo pirkėjus ir pateikia jiems nestandartinius, inovatyvius, kosmopolitiškus ir madingus sprendimus. Šiais metais dizaineriai Kalėdų šventėms sukūrė ypatingą, karnavalu pulsuojantį pakuotės dizainą. Svarbu ir tai, kad šventinio dizaino pakuotės patenkina šiuolaikinio vartotojo poreikį atsakingai rinktis draugiškus aplinkai, natūralius bei estetiškos išvaizdos produktus“, - sako „IDS Borjomi Europe“ rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė.

Borjomi produkcija

Kaukėmis ir linksmybėmis pasipuošęs švenčių karnavalas tai stebuklingas laikas, kuriame susipina senosios tradicijos, džiaugsmas būti kartu ir slaptos svajonės tapti kažkuo kitu, ypatingu, netikėtu, parodyti savo ypatingą charakterį.

Tai džiaugsmo vieta, kurią drauge sukuria beribės fantazijos žmonės. Užsidėti švenčių kaukę, pabėgti nuo kasdienybės, įsilieti į smagią eiseną, kartu stebėti šventinius fejerverkus, argi tai ne geriausia, ko galėtume norėti per šventes?

Borjomi produkcija

Fejerverkais, ryškiomis spalvomis ir geometrinėmis formomis, kurių centre išryškėja tai, kas svarbiausia – žmogus, papuošti natūralaus mineralinio vandens „Borjomi“ buteliai yra tokie spalvingi ir įdomūs, kad lengvai galėtų tapti ne tik bet kurio stalo puošmena, bet ir netikėta, smagia švenčių dovana. Pakuote pasirūpinta, tereikia susiruošti į kelionę ir aplankyti tuos, kurie brangūs.

Borjomi produkcija

Jei dovanų krepšys su mineralinio vandens buteliais pasirodys per sunkus, dėkite į jį šiuolaikišką ir labiausiai aplinkai draugišką „Borjomi“ aliuminio skardinių pakuotę. Ji taps ne tik jūsų dėmesio, draugiško rūpesčio išraiška, bet ir sukurs tikrą šventę prie stalo, miške prie eglutės ar Kalėdų žygyje prie laužo. Juk boržominti per šventes galima visaip! Neribokite savo fantazijos ir „Borjomi”.

Užsakymo nr.: PT_83053865