Bene daugiausiai lankytojų pasigrožėti kalėdinėmis dekoracijomis Malagoje užsuka į Larios gatvę, kuri tampa nuostabia šviesų promenada.

Paskutinius dvejus metus tomis pačiomis lemputėmis papuošta gatvė šiemet atsinaujino ir švenčių laukiančius miestiečius bei turistus džiugina nauja programa.



Skelbiama, kad nuostabia šventine oaze tapusi Malagos gatvė papuošta 600 tūkst. lempučių. Vakarais kviečiama užsukti į šią šventinę erdvę ne tik dėl įstabių šviesų, bet ir dėl muzikos ir šviesų šou. Kiekvieną vakarą 6.30, 8 ir 9.30 val. žiūrovai gali stebėti išskirtinį šviesų ir muzikos šou. Pagal muziką žybsinčios lemputės šventinę nuotaiką kuria tokių atlikėjų kaip Mariah Carey, Hilary Duff ar David Bustamante dainų garsais.

Kalėdinės dekoracijos iki šiol puošusios gatvę šventiniu laikotarpiu iškeliavo į Liverpulį. Šių metų dekoracijoms skirta 806 tūkst. eurų.

Šių metų šventinės gatvės projektas pavadintas „Kalėdiniu mišku“. Gatvė papuošta 342 aliumininiais ir stikliniais žaisliniais lapeliais, kurie apšviesti LED šviesomis. Taip pat dekoracijose galima suskaičiuoti 100 aliumininių saulių, kurių skersmuo siekia nuo 1 iki 4 metrų.



Malagoje besilankantieji kviečiami Kalėdinį mišką aplankyti ne tik vakarais, bet ir šviesiu paros metu. Žadama, kad net saulės šviesoje aliumininės dekoracijos atspindės spindulius ir taip sukurs unikalią kalėdinę patirtį.



Šviesų ir muzikos pasirodymai vyks iki sausio 5 d. Muzikinio šou trukmė apie 2–3 min.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)