Indianos atstovai jau po dviejų kėlinių pirmavo 15 taškų skirtumu (63:48) ir, nors „Vanagai“ po didžiosios pertraukos buvo priartėję iki vieno metimo atstumo (86:83), svečiai atsilaikė bei šventė antrą pergalę iš eilės.

Dar vieną solidų pasirodymą surengė 23-ejų metų Domantas Sabonis, kuris per 32 minutes surinko 12 taškų (6/11 dvitaškiai), sugriebė 14 kamuolių ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Tiesa, lietuvis suklydo net 6 kartus.

Tai buvo jau 11-as iš eilės Domanto dvigubas dublis šį sezoną. Tokia serija – ilgiausia jo karjeroje. Be to, pagal dvigubų dublių skaičių D. Sabonis (21) šiemet nusileidžia vieninteliam NBA žaidėjui – graikų antžmogiui Gianniui Antetokounmpo (23).

Malcolmas Brogdonas įmetė 19 (12 rez. perd.), T. J. Warrenas 18, o Dougas McDermottas 16 taškų.

„Hawks“ gretose 23 taškais pasižymėjo Trae Youngas (6/20 dvitaškiai, 3/10 tritaškiai, 2/2 baudos), 21 – De'Andre Hunteris, 20 – Jabari Parkeris.

Artimiausius tris mačus „Pacers“ žais namuose: sekmadienį su Šarlotės „Hornets“, antradienį su Los Andželo „Lakers“ ir penktadienį su Sakramento „Kings“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)