Besibaigiantys metai dainininkei J. Šeduikytei buvo kupini permainų, savęs ieškojimų tiek santykiuose, tiek kūryboje. Apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti ir jį kruopščiai nuo viešumo sauganti moteris nusprendė atsiverti laidoje „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“.

„Mes dabar gyvenam atskirai“, – apie išgyvenamą santuokos krizę eteryje prisipažino dainininkė ir aktorė.

„Jeigu atvirai, pastarasis laikotarpis man nebuvo lengvas“, – pridūrė ji.

Kalbos, kad po dešimties bendro gyvenimo metų byra jos ir kito žinomo dainininko šeima ėmė sklisti dar pavasarį. Balandžio viduryje susisiekus su V. Bareikiu ir pasiteiravus apie šiuos gandus, jis sakė, kad tai netiesa ir daugiau nieko nedetalizavo.

Tačiau gruodį, po atviro J. Šeduikytės interviu televizijai, V. Bareikis DELFI pripažino, kad jiedu su žmona nebegyvena po bendru stogu.

„Pastaruoju metu mes gyvename atskirai, čia jokia paslaptis – tą galiu pasakyti“, – tarė pašnekovas ir pridūrė, kad jis su J. Šeduikyte iki šiol palaiko šiltą ryšį ir reguliariai bendrauja.

Norėdamas išvengti bereikalingų interpretacijų, bendraudamas su DELFI, V. Bareikis pridūrė, kad jis su Jurga ruošia oficialų pareiškimą socialiniuose tinkluose, todėl daugiau klausimų šia tema nebelaukia.

Netrukus po to „Facebook“ tinkle iš tiesų pasirodė poros žinutė apie pasikeitusius judviejų santykius.

„Laiškas nuo Jurgos ir Vido.

Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir, – kas svarbiausia, – sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą.

Šiuo atveju tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgožti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime.

Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti, ir būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų“, – skelbė V. Bareikis.

Lygiai tokiu pačiu laišku savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino ir J. Šeduikytė.

DELFI primena, kad pora susituokė Juodkrantėje 2009-ųjų metų rugpjūčio 26-ąją dieną. Tądien jie pakrikštijo ir sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)