112
Kitas

3. Kate Winslet – „Titanikas“

„Bright Side“ sudarė populiarių filmų scenų, kurias aktoriai mielai pamirštų, sąrašą:

1. Sharon Stone – „Esminis instinktas“


Sharon Stone sako, kad garsioji scena iš filmo „Esminis instinktas“ pakeitė jos gyvenimą. Aktorė iki filmo kūrimo pabaigos nežinojo, kaip atrodys scena, kurioje ji sėdi sukryžiuotomis kojomis. Pasak Sh. Stone, režisierius Paulas Verhoevenas įkalbėjo ją nusimauti kelnaites, kad, pirma, parodytų jos veikėjos viršenybę prieš vyrus, antra – paskatintų žiūrovus nekantriai laukti tolimesnės scenos. Be to, režisierius pažadėjo, kad toje scenoje nieko nesimatys. Tačiau po premjeros aktorė liko šokiruota ir nežinojo, ką daryti. Kalbama, kad ji net skėlė režisieriui antausį.

2. Tayloras Lautneris – „Saulėlydis“

Tayloras Lautneris

Raumeningasis Jacobas iš „Saulėlydžio“ užkariavo daugelio merginų širdis. Filme buvo kelios scenos, kuriose jis demonstravo tvirtą kūną, prieš virsdamas vilkolakiu. Tačiau pačiam aktoriui ne itin norėjosi apsinuoginti prieš kamerą. Viename interviu jis pasakojo, kad mielai būtų nenusimetęs marškinių, jei tik būtų galėjęs rinktis. T. Lautneris norėjo, kad kolegos ir žiūrovai labiau kreiptų dėmesį į jo vaidybą, o ne į kiną.

112
Kitas

3. Kate Winslet – „Titanikas“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)