Proeuropietiškos Liberalų demokratų partijos lyderė Jo Swinson yra didžiausia ketvirtadienio rinkimų auka. Ją Rytų Danbartonšyro apygardoje vakarų Škotijoje įveikė Škotijos nacionalinės partijos (SNP) kandidatas.

Šiaurės Airijos Demokratinės junionistų partijos (DUP), kuri rėmė ankstesnę konservatorių vyriausybę, frakcijos Bendruomenių Rūmuose lyderis Nigelas Doddsas taip pat pralaimėjo savo apygardoje Belfaste.

Buvęs konservatorių generalinis prokuroras Dominicas Grieve'as, palikęs partiją po nesutarimų dėl „Brexit“ ir vadovavęs bandymams suteikti parlamentui svaresnį žodį dėl to, kaip ir kada JK turi išstoti iš Europos Sąjungos, per šiuos rinkimus netapo nepriklausomu parlamentaru.

D. Grieve'as buvo išvarytas iš Konservatorių partijos už tai, kad balsavo prieš vyriausybės „Brexit“ strategiją.

Du kiti iš partijos išvaryti politikai – buvęs teisingumo sekretorius Davidas Gauke'as ir Anne Milton – taip pat nebuvo perrinkti kaip nepriklausomi parlamentarai.

Kita garsi iš Konservatorių partijos pasitraukusi „Brexit“ kritikė Anna Soubry nebuvo išrinkta kaip savo naujos politinės partijos „Change UK“ narė.

Buvęs konservatorių kandidatas į Londono merus Zacas Goldsmithas, Pakistano premjero Imrano Khano buvusios žmonos Jemimah Goldsmith brolis, taip pat prarado savo vietą parlamente. Jo rinkimų apygarda buvo sostinėje.

Luciana Berger, kuri išėjo iš pagrindinės opozicinės Leiboristų partijos dėl antisemitizmo klausimo, Londone siekė naujos vietos „Brexit“ nepritariantiems liberaldemokratams, bet pralaimėjo.