Avinas

Maloniai nustebsite – ateinančiais metais karma bus jūsų pusėje. Metų pradžioje pajusite vidinę ramybę, ji ir bus visų metų pagrindas. Nesijausite varginami gyvenimo chaoso, todėl tai bus tinkamas laikas savianalizei ir asmeniniam tobulėjimui. Pasinaudokite šia proga tapti geresni ir pagerinti savo gyvenimą.

Jautis

Nepasakytum, kad pirma 2020 metų pusė žada daug gero – metai prasidės nuo santykių su partneriu problemų. Tai – jūsų laukiantis iššūkis, su juo susidoroti nebus lengva. Taip karma skatina jus imtis visų neišspręstų problemų. O jei kirsite jėgų, laiko ir išpainiosite šį mazgą, tada galite tikėtis, kad antrą metų pusę į jūsų gyvenimą grįš taika ir pusiausvyra.

Dvyniai

Įpratote dumti gyvenimo keliu 100 kilometrų per valandą greičiu. Bet kitais metais karma ruošia jums svarbų pamokų. Gyvenimas netikėtai apsivers ir suduš į daugybę šukių. Iš pradžių dėl įvairiausių aplinkybių pasijusite sugniuždyti, bet neleiskite šiam jausmui savęs užvaldyti. Ženkite vieną žingsnelį po kito, ir palaipsniui, bėgant laikui, pajėgsite surinkti save į visumą.

Vėžys

Džiugi žinia – jūsų pastangos vardan aplinkinių žmonių, rūpinimasis jais atsipirks 2020 metais. Laukia neįtikėtinai optimistinis ir sėkmingas gyvenimo laikotarpis, nes karma veiks absoliučiai jūsų naudai. Tik pasistenkite per daug neatsipalaiduoti. Jei imsite laikyti visas palankiai besiklostančias aplinkybes savaime suprantamu dalyku, karma greitai pakeis požiūrį iš pliuso į minusą.

Liūtas

Pastaruoju metu priėmėte kelis abejotinus sprendimus, atėjo metas grįžti į teisingą kelią. Naujų metų pradžioje karma privers išgyventi kelis įvykius, dėl kurių suvoksite, koks nepastovus yra gyvenimas. Tai taps švelniu priminimu, kad būtina nuolat stebėti, kokią energiją siunčiate pasauliui. Neverta stipriai krimstis dėl patirtų nesėkmių, laikykite iškeltą galvą ir saugokite optimistinį požiūrį į gyvenimą – tada išvysite, kaip gyvenimas akimirksniu pasitaiso į gerąją pusę.

Mergelė

Ateinančių metų pradžioje ne kartą apims nerimas dėl pačių įvairiausių priežasčių, nes karma numatė išstumti jus iš komforto zonos. Nenusiminkite – šie įvykiai taps ne tik bausme, bet ir atlygiu, net jei jūsų nuomonė apie tai bus kitokia. Kodėl? Todėl, kad 2020 metais turite šansų gauti viską, apie ką svajojote, bet tik tokiu atveju, jei nepabijosite rizikuoti. Taigi ar stipriai norite pasiekti savo tikslų?

Svarstyklės

Metų eigoje greičiausiai susidursite su sunkumais ir kliūtimis, bet iš esmės 2020-aisiais jūsų laukia gana palanki prognozė ir pajusite tam tikrą gyvenimo stabilumą. Galutinis jūsų tikslas – pasiekti stabilumo ir balanso, todėl jausitės laimingi, bet jei aplinkiniai skeptiškai vertins jūsų džiaugsmą. Neleiskite jų piktavališkumui aptemdyti jūsų šventės.

Skorpionas

Greičiausiai nenustebsite, sužinoję, kad ateinančiais metais karma numačiusi jums kelias pamokas. Be to, nesate iš tų žmonių, kurie žaidžia pagal gyvenimo taisykles, tiesa? Taip, susidursite problemomis ir sunkumais, todėl svarbiausia, ką turite padaryti 2020 metais, tai susitelkimas į santykių su artimaisiais puoselėjimą. Jie padės jums prasimušti į kitą, šviesiąją gyvenimo pusę, dėl to jūsų ryšiai su jais taps dar tvirtesni.

Šaulys

Nėra abejonių, kad 2019 metai jums buvo sunkūs, įtempti, todėl ateinančių metų prognozė turėtų pradžiuginti. 2020-ieji bus ramybės periodas, kai stebėsite, kaip jūsų triūsas duoda vaisių. Po kiekvieno sėkmingo reikalo, projekto kelkite sau naujų užduočių, tik šie tikslai turi būti realūs, kad netektų pernelyg greitai pasiduoti ir nusivilti tuo, ką pradėjote.

Ožiaragis

2020-aisiais sulauksite reikiamo postūmio, kuris suteiks galimybę pajusti pasitikėjimą savimi, o tai duos naudos jūsų santykiams. Jei turite ilgametį partnerį, vadinasi, laikas perkelti santykius į kitą lygį. O jei metus pradėsite vienišiaus statuso, laikykite širdį atvirą, tada atsivers realių progų užbaigti metus trokštama sąjunga.

Vandenis

Paklusdami savo impulsyviai prigimčiai, dažnai įsiveliate į nemalonumus, todėl karma paruošė jums kelias svarbias pamokas. Kitais metais ne kartą pajusite diskomfortą, nerimą, netgi galite patirti skausmo, bet tikėkite – viskas, kas vyksta, yra tik į gera. Kai tik išmoksite suvaldyti savo impulsyvumą, pastebėsite, kad tapo kur kas lengviau siekti išsikeltų tikslų.

Žuvys

Karma padovanos jums stulbinamų galimybių – tik laikykite širdį ir protą atvirus. Pavyzdžiui, jums gali pasiūlyti naują, perspektyvesnį darbą arba atsiras galimybių kilti karjeros laiptais esamame darbe. Gali užsimegzti naujų ryšių, galbūt pradėsite savo verslą ar pan. Jeigu jaučiate įkvėpimą pradėti ateinančius metus nuo kardinalių pokyčių gyvenime, nevaržykite savęs – tiesiog imkite ir taip padarykite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)