Šių metų šou yra unikalus tuo, kad visi pasirodymai tarpusavyje sujungti į vientisą pasakojimą apie ilgą kelią ir kainą, kurią sportininkai moka už teisę tapti čempionais. Šią istoriją dailiojo čiuožimo žvaigždėms papasakoti padėjo projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtoja Milėja, projekto „X faktorius“ dalyvis Gabrielius Šurna , dainininkės Indrė Grikšelytė, Ieva Narkutė, Aistė Pilvelytė, Valerija Iljinaitė, atlikę žinomas lietuviškas ir užsienio atlikėjų dainas, - rašoma pranešime spaudai.

Ant scenos trečiadienio vakarą taip pat buvo galima pamatyti nuostabius Lietuvos šokių čempionus Eglę Straleckaitę ir Gintarą Svistunavičių. Įspūdingą atmosferą arenoje kūrė choras, šokėjai ir akrobatai. Vieno numeriu metu ant scenos ir ledo pasirodė daugiau nei 100 artistų ir tai buvo tikrai įspūdinga. Emocijas stiprino tarp pasirodymų rodomos specialiai šiam šou kurto filmo ištraukos, kuriose pristatyti archyviniai M. Drobiazko ir P. Vanago pasirodymų kadrai, prisiminta, kaip prasidėjo „Liepsnojančio ledo“ istorija, parodyti šou užkulisiai.

Kerinti choreografija, originali scenografija, nauji šou sprendimai – M. Drobiazko ir P. Vanagas, pernai žadėję, kad 2019 m. šou bus įspūdingas, – tesėjo savo pažadą ir pakėlė kartelę į visiškai kitą lygį.
Naujo formato ledo šou „Čempionai“ dar galima išvysti gruodžio 12 d. Kaune ir 13 d. Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)