Su vyru esame susituokę jau 15 metų, bet iki pernai metų jis slėpė, kad mėgsta persirengti moteriškais apatiniais. Žinojau, kad jis biseksualus, be to, jis norėjo santykių tik su moterimis.

Visada stengdavausi suteikti jam malonumą. Bėda, kad dabar sekso metu jis visada apsivelka moteriškus apatinius, norėdamas pasijusti moterimi. Atrodo, kad sekse jis nebenori būti mano vyras.

Vyras tikina, kad tik aš jį jaudinu, tačiau man baisu, kad manęs jam nebepakanka. Jis sako, kad dėl to liūdi ir tai – priežastis, kodėl anksčiau nenorėjo atsiverti. Jaučiuosi be galo sutrikusi.

Psichologės Pamelos Stephenson komentaras portale theguardian.com

Daug heteroseksualių vyrų, siekdami intensyvesnės erotikos, persirengia moteriškais drabužiais – moteris tai gali trikdyti ir liūdinti. Populiari teorija, kad moteriškų apatinių drabužių pojūtį vyras galbūt sieja su seksualiniu susidomėjimu paauglystėje (pvz., kai būdamas dar berniukas matavosi vyresnės sesers drabužius). Toks potraukis [moteriškiems drabužiams] nėra neįprastas, bet suaugę vyrai slepia jį nuo savo partnerių, baimindamiesi būti nesuprasti. Regis, jūs tai priimate, esate supratinga, tai didelė laimė jums abiem. Labai svarbu, kad ir jūsų poreikiai būtų patenkinti, kad judviejų seksualinis gyvenimas abiem teiktų malonumo.

Paaiškinkite, kad erotinių seansų metu jums norisi daugiau balanso, susitarkite, kokiomis sąlygomis to pasiekti. Dalis porų susitaria, kad abiejų norų paisoma perpus – (50 proc. sekso persirengus, 50 proc. taip, kaip nori mylėtis moteris). Vyras atskleidė jums svarbią savo asmenybės dalį, tiesa, dabar [ši dalis] ėmė užimti per daug vietos. Numalšinkite savo nerimą – susitarkite dėl jums priimtinesnių sąlygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)