Fotografas ir šokėjas atskleidė, kad jo kurtas personažas tobulo pasimatymo dar nepatyrė.

„Manau, jam labiausiai patiktų pasimatymas užsienyje, kur jo niekas nepažįsta ir žmogus galėtų pilnai atsiskleisti. Bet koks šiltesnis dėmesys, jam kirstų per kelius“, - juokėsi įsimintiną vaidmenį sukūręs žinomas vyras.

Naglis Bierancas filme „Tobulas pasimatymas“:

Naglis pasakojo, kad tobulas pasimatymas jam ir jo herojui – gana panašūs.

„Man tobulas būtų toks, kuriame nereikėtų kažkuo apsimetinėti, galėčiau būti savimi – be povyzos, maivymosi ir svarstymų, kaip „turėčiau“ elgtis. Man labiausiai patinka ne pirmieji, o tie vėlesni pasimatymai. Pirmuosius susitikimus su žmonėmis pražaidžiame, o vėliau pradeda skleistis tikroji asmenybė“, - sakė socialinių tinklų žvaiždė.

Žinomas vyras atskleidė, kad yra patyręs ir ne itin nusisekusių pirmųjų pasimatymų.

„Baisiausias pasimatymas buvo kai pasikviečiau žmogų į svečius, o pats išgėręs nulūžau. Ryte atsikėlus teko paklausti: „Koks tavo vardas?“ Juokingiausia, kad mane ir nurengė, paguldė, o aš nieko nepamenu. Beje, antro pasimatymo nenorėjau būtent aš, o tas žmogus – norėjo. Net ir plyšęs palikau įspūdį“, - juokėsi fotografas ir šokėjas.

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Ar pavyks tokiems skirtingiems žmonėms dirbti kartu? Ar įmanoma rasti meilę internetinių pasimatymų labirintuose? Kiek varlių reikės pabučiuoti Linai, kad surastų princą ant balto žirgo? Ar pirmasis pasimatymas gali būti tobulas? „Tobulas pasimatymas“ – romantinė komedija, pilna gyvenimiškų nesusipratimų, nuoširdžių jausmų, netikėtų šeimyninių dramų ir, žinoma, viską nugalinčios meilės. Kinuose – nuo 2020 m. sausio 3 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)