Kadangi jau po trijų kėlinių komandas skyrė nepadoriai didelis skirtumas (104:66), L. Dončičius anksti atsisėdo ant atsarginių suolo ir paskutiniame ketvirtyje į aikštę nebegrįžo.

Nepaisant to, Luka ir vėl parodė, kad aikštėje gali daryti viską: per 26 minutes pelnė 26 taškus (7/8 dvitaškiai, 2/8 tritaškiai, 8/10 baudos), atkovojo 6 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

15 taškų surinko Bobanas Marjanovičius (16 atk. kam.), po 14 – Timas Hardaway ir Jalenas Brunsonas, 13 – Kristapas Porzingis.

Beviltiškai atrodžiusių „Pelikanų“, kurie pataikė vos 3 tritaškius iš 32 bandymų (9 proc.), o kovą po krepšiais pralaimėjo net 34 prieš 55, gretose 15 taškų sumetė J. J. Redickas, po 14 – Brandonas Ingramas ir Jrue Holiday.

Įdomu, kad po penktos iš eilės pergalės „Mavericks“ įsitvirtino antroje Vakarų konferencijos vietoje ir atsilieka tik nuo Los Andželo „Lakers“ (20/3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)