Du aukso medalius (200 ir 400 m laisvu stiliumi rungtyse) per dvi dienas iškovojęs panevėžietis pranešė, kad traukiasi iš kitų čempionato kovų.

„Šiandien turėjau startuoti 100 m kompleksinio plaukimo atrankoje. Tačiau kūnas davė signalą, kad man reikia poilsio, nes šie metai buvo ypač įtempti ir sunkūs. Truputį peršalau ir nutariau kelias dienas pailsėti ir sirgti tik už savo komandos draugus.

Asmeniškai galiu tik pasidžiaugti, kad pasiruošimas Europos čempionatui davė savo vaisių. Labiausiai prie to prisidėjo mano didelė komanda, kurios nesimato ant pakylos, tačiau kuri nusipelno visų medalių, kuriuos kabina man, ir dar daugiau.

Ypatingos padėkos nusipelno mano artimieji, kurie šįmet mane dažniau matė per TV arba internetu nei namie.

Ir, aišku, fanai, kuriuos sutikdavau net atokiausiose vietose.
Dėkoju visiems! Einu ilsėtis ir palaikyti savų!“, – socialiniame tinkle paaiškino Danas.

Jis Glazge dar planavo dalyvauti trijose rungtyse: 200 m peteliške bei 100 m ir 200 m plaukimuose kompleksiniu būdu.

Tuo metu kovą dėl medalių tęsia kitas lietuvis Simonas Bilis. Jis šeštadienį prasibrovė į 100 m laisvu stiliumi finalą, kuris vyks sekmadienio vakarą.

S. Bilis pusfinalyje užtruko 46,53 sek. ir finišavo ketvirtas.

Mūsiškis grečiu nusileido tik trims plaukikams: italui Alessandro Miressi (46,03 sek.) ir rusams Vladislavui Griniovui (46,26 sek.) bei Vladimirui Morozovui (46,42 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)